Home / Fashion  / Η πολλά υποσχόμενη επιστροφή της LA Fashion Week

Η πολλά υποσχόμενη επιστροφή της LA Fashion Week

LA Fashion Week
Η LA Fashion Week διευρύνει το fashion industry των Η.Π.Α, κάνοντας ένα δυναμικό come back μετά από την απουσία της την περασμένη σεζόν! Θα καταφέρει να βρει τη θέση της ανάμεσα στα μεγαλύτερα fashion centers στον κόσμο; 

 

Μπορεί η New York Fashion Week να είναι μία από τις πιο διάσημες εβδομάδες μόδας παγκοσμίως,.ωστόσο η Εβδομάδα Μόδας του Los Angeles επιστρέφει δυναμικά, προκειμένου να αναδείξει το έργο ντόπιων designers. Η LA Fashion Week ξεκίνησε επισήμως την Τετάρτη, αλλά το fashion show.της Lessja Verlingieri σηματοδότησε-έστω και ανεπίσημα-την επιστροφή της μεγαλύτερης γιορτής μόδας της πιο κοσμικής περιοχής των Η.Π.Α.

 

 

Η Lessja Verlingieri είναι μία Ουκρανή σχεδιάστρια, με βάση το Los Angeles, η οποία αποφάσισε.να στείλει το δικό της αντιπολεμικό μήνυμα, εν μέσω του πολέμου στο Ισραήλ και τη Γάζα, παρουσιάζοντας κομμάτια από τη συλλογή Lever Couture. Στο runway, η Verlingieri έδειξε τη δική της μορφή αντίστασης,.αποδεικνύοντας ότι τα ανθρώπινα χέρια, εκτός από καταστροφές, μπορούν να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό.

 

 

Πρόεδρος της Εβδομάδας Μόδας του Los Angeles είναι η Ciarra Pardo, πρώην Creative Director της Fenty. Σε συνεργασία με την ομάδα διοργανωτών, η Pardo επιθυμεί να αλλάξει τα δεδομένα της LA Fashion Week, στοχεύοντας στην ανάδειξη των.τελευταίων καινοτομιών στην ομορφιά και τη βιωσιμότητα. Μάλιστα, στη φετινή Εβδομάδα Μόδας του Los Angeles, ο αριθμός των σχεδιαστών που έχουν ως βάση το LA είναι πάνω από τους μισούς, σε αντίθεση με τις προηγούμενες εβδομάδες μόδας, όπου υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό συμμετοχής σε διεθνές επίπεδο.

 

 

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι το εάν η LA Fashion Week θα καταφέρει να εδραιώσει.τη θέση της, ανάμεσα στα διαχρονικά κέντρα της μόδας. 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Gypsy Sport/LA Fashion Week 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada