Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Aimee Song είναι το κατάλληλο inspo για τη μεταβατική περίοδο!

Η Aimee Song είναι το κατάλληλο inspo για τη μεταβατική περίοδο!

Song

Τα τελευταία outfits της Aimee Song, μία από τις μεγαλύτερες fashion influencers, είναι ιδανικά για τη μεταβατική περίοδο. Φόρεσε τις νέες συλλογές τους και πόσταρε τις stylish φωτογραφίες της

 

Με παραπάνω από 7 εκατομμύρια followers, η Aimee Song σίγουρα κάνει κάτι σωστά. Λατρεύουμε τα looks της και ανυπομονούμε να βρούμε τρόπους να τα αντιγράψουμε. Τώρα περνούμε μία μεταβατική περίοδο, στην οποία δυσκολευόμαστε να βρούμε τι να φορέσουμε. Το πρωί μπορεί να έχει κρύο και έπειτα αρκετή ζέστη. Χρειαζόμαστε έξυπνα και statement items που θα μας βοηθούν να διαχειριστούμε τον “περίεργο” καιρό. Εμείς συγκεντρώσαμε inspo από την Aimee Song, η οποία θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες fashion influencers. Εμείς συγκεντρώσαμε inspo από την Aimee Song, η οποία θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες fashion influencers.

 

Πρόσφατα ταξίδεψε σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο και Παρίσι για να παρευρεθεί στα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων. Φόρεσε τις νέες συλλογές τους και πόσταρε τις stylish φωτογραφίες της. Αν αναζητείτε το επόμενο Instagram προφίλ που θα ακολουθήσετε next αυτό είναι της Aimee. Δείτε ποια looks της ξεχωρίσαμε και επιλέξτε ποιους fashion κώδικες θα υιοθετήσετε στο δικό σας στυλ! Αν αναζητείτε το επόμενο Instagram προφίλ που θα ακολουθήσετε next αυτό είναι της Aimee Song.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.