Home / Fashion  / Η Tyla στην Ανοιξιάτικη καμπάνια της Gap!

Η Tyla στην Ανοιξιάτικη καμπάνια της Gap!

Tyla

Η πρώτη fashion καμπάνια της Tyla είναι γεγονός! Η νέα τραγουδίστρια με το μεγάλο hit “Water” πρωταγωνιστεί στην SS24 καμπάνια της Gap!

 

Με την καινούργια συλλογή της Gap συμμετέχουμε σε μία γιορτή μόδας, μουσικής και χορού! Γι αυτό επέλεξε για κεντρικό πρωταγωνιστή ένα φρέσκο και ταλαντούχο πρόσωπο! Η Tyla, η οποία με το πρώτο της μεγάλο hit- το “Water”- κέρδισε αμέσως βραβείο Grammy, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δυναμικής καμπάνιας. Μάλιστα με αυτήν την καμπάνια κάνει και το επίσημο ντεμπούτο της στον κόσμο της μόδας. Ενσαρκώνει τέλεια το πνεύμα της καμπάνιας χάρη το μοναδικό στυλ και την αυθεντικότητά της. Η συμμετοχή της στη SS24 καμπάνια σηματοδοτεί τη συνέχιση της συνεργασίας του brand με μεγάλους καλλιτέχνες που γιορτάζουν την ατομικότητα και την αυτοέκφραση.

Το video της καμπάνιας είναι εμπνευσμένο από το επίσημο video clip της.Tyla για το τραγούδι Water, που έγινε παγκόσμιο χορευτικό φαινόμενο στο TikTok. Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Shay Latukolan και τη σκηνοθεσία οι J Lloyd και Charlie Di Placido. Η The Linen συλλογή βρίσκεται στο επίκεντρο και αναδεικνύει την ευελιξία και την πρακτικότητα των εμβληματικών κομματιών της Gap.

“Η μόδα είναι ένα δοχείο αυτοέκφρασης. Εστιάσαμε στο πώς η Linen collection κάνει τους πάντες να νιώθουν άνετα και όμορφα με το στυλ τους. Όταν δημιουργείς ένα περιβάλλον που επιτρέπει την αυθεντικότητα, όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει το προσωπικό του στυλ, τότε συμβαίνει μαγεία”, δήλωσε ο Calvin Leung, επικεφαλής του Creative της Gap.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.