Home / Fashion  / Η Access Fashion παρουσίασε τη συλλογή της στη Νέα Υόρκη!

Η Access Fashion παρουσίασε τη συλλογή της στη Νέα Υόρκη!

Με μεγάλο ενθουσιασμό, η Access Fashion παρουσίασε την επερχόμενη συλλογή της στο διεθνές fashion show Coterie 2024 στη Νέα Υόρκη!

 

Το αγαπημένο brand premium γυναικείας ένδυσης με έδρα τη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ένα τεράστιο εγχείρημα, ταξιδεύοντας στη Νέα Υόρκη. Παρουσίασε για πρώτη φορά στο διεθνές fashion show COTERIE New York 2024, τη νέα της συλλογή! Οι άνθρωποι της εταιρείας έφτασαν στην απέναντι όχθη του ατλαντικού ωκεανού και έδωσαν στο κοινό της Αμερικής- και όχι μόνο- την πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη νέα σειρά Fall-Winter 2024. Με τίτλο “Balancing Between Less & More”, η φανταστική συλλογή υμνεί τη minimal αισθητική, με μία ανατρεπτική ματιά και με σύμμαχο τη διαχρονική και σαγηνευτική θηλυκότητα που χαρακτηρίζει την Access Fashion.

Η συμμετοχή της Access Fashion στην COTERIE New.York 2024 αποτελεί στιγμή- ορόσημο όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για την Ελληνική μόδα. Αυτό το τόσο σημαντικό εγχείρημα της εταιρείας πραγματοποιείται στα πλαίσια της στρατηγικής επέκτασής της σε νέες αγορές παγκοσμίως. Το διεθνές fashion show πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και η Access Fashion είναι περήφανη που συμμετείχε και παρουσίασε την καινούργια και εντυπωσιακή collection της.

 

Τα ρούχα της εταιρείας διατίθενται ήδη μέσα από 600 boutiques ρούχων σε 40 χώρες! Στη χώρα μας μπορείτε να βρείτε τις εκπληκτικές συλλογές της στα επτά καταστήματα που διαθέτει σε.Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αλλά και online μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Ανυπομονούμε για τη νέα συλλογή, που θα έχει άρωμα Νέας Υόρκης!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.