Home / Fashion  / Η Milan Fashion Week παρουσιάζει τα δικά της stylish shows

Η Milan Fashion Week παρουσιάζει τα δικά της stylish shows

Milan Fashion

Ήρθε η στιγμή της Milan Fashion Week! Ποια είναι τα brands που παρουσίασαν πρώτα τις δικές τους συλλογές;

 

Alberta Feretti Fall 2024

Αυτήν τη φορά η σχεδιάστρια θέλησε να δώσει κάτι πιο down to earth, κάτι πιο ρεαλιστικό από τις ονειρεμένες τουαλέτες που μας έχει συνηθίσει. Και αυτό το πέτυχε μέσα από εκλεπτυσμένα tweed παντελόνια και tailored παλτό. Αποφάσισε να παίξει μεταξύ ανδρικών και γυναικείων στοιχείων, ώστε να δει μέσα από το show πώς θα ερμήνευε ο καθένας από τον συνδυασμό. Μέσα από τις πούλιες, τις φούντες, τους μεταλλικούς ιστούς και τα δίχτυα, η.Alberta Feretti αναζωογόνησε τη συλλογή με έναν feminine τρόπο.

 

Diesel Fall 2024

Ο Glenn Martens μάς έδωσε πρόσβαση στη νέα του συλλογή πριν ξεκινήσει το show. Μέσα από ένα live streaming παραχώρησε footages από τα παρασκήνια, το στήσιμο του σκηνικού και τη διαδικασία του styling και του casting. Για τη συλλογή, ο σχεδιαστής πραγματοποίησε μία ανασκόπηση όσων είχε δημιουργήσει μέχρι στιγμής στη. Diesel, μέσα από ένα εφευρετικό mix and match.

 

Fendi Fall 2024

Αναδρομή στο 1984 για τον Ιταλικό οίκο. Μέσα από signature isnpirations εκείνης της περιόδου- όπως το workwear, τα παιδιά Blitz και το Ιαπωνικό στυλ- ο Kim Jones συνέθεσε την τελευταία του collection. Μία smooth και σίγουρη συλλογή, με εκλεπτυσμένα χρώματα. Αφαίρεσε το ηρωικό συναίσθημα των ρούχων της New Romantic εποχής και το εξέφρασε με έναν Fendi τρόπο. Μάλιστα σε αυτό το show πρόσθεσε και αναφορές της Λονδρέζικης κουλτούρας, ενώνοντας την με την Ιταλική.  Milan Fashion Week 

 

Κεντρική φωτογραφία: Diesel/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.