Home / Men  / Η συνεργασία adidas x Gucci μάς εκπλήσσει για ακόμα μία φορά!

Η συνεργασία adidas x Gucci μάς εκπλήσσει για ακόμα μία φορά!

adidas x Gucci

Εμποτισμένη με ιστορικούς κώδικες και ζωντανή ενέργεια, η συνεργασία adidas X Gucci συνεχίζει να κινείται μπροστά! Ανακαλύψτε τα καινούργια sneakers.

Ανακαλύψτε τα καινούργια sneakers. 

adidas x Gucci

 

Ένα ακόμα εντυπωσιακό drop με την υπογραφή μίας από τις πιο εμβληματικές συνεργασίες των τελευταίων ετών. Η adidas X Gucci σειρά ένδυσης και υποδημάτων αντηχεί την ιστορία και των δύο εμπορικών σημάτων, με έναν σύγχρονο και fresh τρόπο. Τα αθλητικά παπούτσια Gazelle επανεξετάστηκαν με τους original κώδικες των δύο brands. Ενσωματώθηκε σε αυτά το Demetra της Gucci, ένα καινοτόμο, animal free και βιολογικό υλικό. Το ZX 8000, το χαρακτηριστικό runner της adidas, εμφανίζεται μέσα από έναν σύγχρονο φακό Gucci, φτιαγμένο με μία energetic παλέτα.

 

Πέρα από τα φανταστικά σχέδια παπουτσιών, η συνεργασία παρουσίασε και μία sneaker θήκη- βαλίτσα. Ένα αποκλειστικό και συλλεκτικό αντικείμενο που έχει σχεδιαστεί για να χωράει 12 ζευγάρια sneakers. O φωτογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής Max Siedentopf δημιούργησε μία ζωντανή και παιχνιδιάρικη καμπάνια, κατάλληλη με το vibe της συλλογής.

 

 

adidas x Gucci

 

Ρίξτε μία ματιά στα νέα σχέδια της adidas X Gucci συνεργασίας. Χαριτωμένα και stylish σχέδια, iconic αναφορές στο sports wear και στο high fashion και ανοιξιάτικα φανταστικά χρώματα. Τα νέα ζευγάρια sneakers και η θήκη- βαλίτσα θα κυκλοφορήσουν στις 7 Απριλίου, σε επιλεγμένα καταστήματα και στο official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.