Home / Family  / Η Παρέα του Δάσους σάς προσκαλεί να αφεθείτε στην αγκαλιά της φύσης!

Η Παρέα του Δάσους σάς προσκαλεί να αφεθείτε στην αγκαλιά της φύσης!

Παρέα του Δάσους
Στα οικογενειακά πλάνα σας πρέπει να βρίσκεται και οι δράσεις από την Παρέα του Δάσους. Γονείς και παιδιά δίνουν ραντεβού με τη φύση και συλλέγουν μοναδικές εμπειρίες!

 

Η Παρέα του Δάσους σάς καλεί να ζήσετε το μεγαλείο της φύσης, με διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Γονείς και παιδιά δίνουν ραντεβού στην αγκαλιά της φύσης για να παρατηρήσουν μικρά θαύματα που κρύβονται σε αυτή. Να παίξουνμ να συνδημιουργήσουν, αλλά και να γνωρίσουν τα έθιμα, τις γιορτές και τις παραδόσεις που συνθέτουν τον κύκλο των εποχών! Πριν ξεκινήσουν το επίσημο πρόγραμμά τους, καλωσορίζουν το φθινόπωρο με μία special εκδήλωση!

Στις 24 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν τη φθινοπωρινή ισημερία και σας προσκαλούν να γνωρίσετε την ομάδα και τις δράσεις της! Δωρεάν εργαστήρια για μίκρους και μεγάλους, δώρα, πικνικ, μουσική και παιχνίδια! Από 1 του μηνός ξεκινούν επίσημα τα εκπαιδευτικά προγράμματά τους. “Μυρμηγκοφωλιά” για παιδιά 2-4 ετών και “Λαγοί και Αλεπούδες” για παιδιά από 5 έως 10 ετών. Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στη γιορτή και στις δράσεις που έχουν οργανωθεί από την.Παρέα του Δάσους στις 24 Σεπτεμβρίουυ, αφιερωμένες στη φθινοπωρινή ισημερία πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή. Κάντε κλικ εδώ και εξασφαλίστε τη θέση σας!. Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στη γιορτή και στις δράσεις που έχουν οργανωθεί από την Παρέα του παρκου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.