Home / Family  / Τα πιο χαριτωμένα café με οικοδεσπότες…κατοικίδια!

Τα πιο χαριτωμένα café με οικοδεσπότες…κατοικίδια!

pet café
Πριν περίπου 20 χρόνια άνοιξε στην Ταϊπέι το πρώτο καφέ με γάτες για οικοδεσπότες! Έκτοτε, άρχισαν να ξεπηδούν ολοένα και περισσότερα pet café, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ασφαλή και ευχάριστο χώρο για τα κατοικίδια, αλλά και για τους pet lovers!

 

Εμείς, βρήκαμε τα πιο χαριτωμένα pet café, με οικοδεσπότες κατοικίδια, που είναι έτοιμα να σου φτιάξουν τη διάθεση. Απόλαυσε τον καφέ σου πλάι στους αγαπημένους σου τετράποδους φίλους!

 

CuppaPug

Το CuppaPug έγινε γνωστό μέσω του TikTok, όταν διάφοροι επισκέπτες τους άρχισαν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στην πλατφόρμα. Αυτό που κέντρισε-δικαιολογημένα-το ενδιαφέρον του κοινού ήταν οι γωνιές του καφέ γεμάτες με pugs! Τα χαριτωμένα σκυλάκια έχουν τον δικό τους προσωπικό χώρο, τον οποίο μπορείς να επισκεφτείς στην οδό Arbutus στο Λονδίνο και να απολαύσεις, παρέα με τα pugs, το αγαπημένο σου ρόφημα.

 

 

Μάλιστα, για την προστασία των pugs το pet café έχει τους δικούς τους κανονισμούς και περιορισμούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν τον σεβασμό προς τους σκύλους που φιλοξενούνται στον χώρο. Το CuppaPug Cafe συνεργάζεται με το The National Pug Protection Trust,.δίνοντας χρήματα στον οργανισμό για ιατρική περίθαλψη και υιοθεσία σκύλων.

 

@cuppapug

Pug zoomies! #pugcafe

♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

 
The Cats Tea Room

Όπως και το CuppaPug Cafe, έτσι και το The Cats Tea Room στο Hong-Kong έχει ως οικοδεσπότες του κατοικίδια. Ο χώρος φιλοξενεί πάνω από 30 γάτες, ενώ είναι εξοπλισμένο με διάφορα παιχνίδια για τους τετράποδους φίλους.

 

 
Meow Art Cafe

Στο Hong-Kong βρίσκεται και το Meow Art Cafe, το οποίο όχι μόνο φιλοξενεί διάφορες ράτσες γάτας,.αλλά προσφέρει και μία ποικιλία ροφημάτων, πάνω στα οποία πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι μας χνουδωτοί φίλοι!

 

 
Romeow Cat Bistrot

Το Romeow Cat Bistrot, που βρίσκεται στη Ρώμη, είναι το σπίτι έξι γλυκών γατών, που προέρχονται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Luna di Formaggio”, και ανυπομονούν να σε καλωσορίσουν, κάνοντας τη διαμονή σου στην Ιταλία ακόμα πιο ευχάριστη.

 

https://www.instagram.com/p/CwhL5tLtOMR/?img_index=1

 

Σε αντίθεση με τα παραπάνω Pet Cafes, το Romeow Cat Bistrot προσφέρει γκουρμέ και πρωτότυπα πιάτα, τα οποία μπορείς να τα απολαύσεις παρέα με τετράποδους φίλους.

 

https://www.instagram.com/p/Cww5Jm8tJ4t/?img_index=1

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @CuppaPug/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada