Home / Fashion  / Η νέα συλλογή του Simon Miller εμπνέεται από την ταινία Scarface

Η νέα συλλογή του Simon Miller εμπνέεται από την ταινία Scarface

Simon Miller

Η σχεδιάστρια Chealsea Hansford δημιούργησε για το brand του Simon Miller μία εντυπωσιακή συλλογή με τίτλο Hustle.

 

 

Creative Director του brand Simon Miller είναι η ταλαντούχα σχεδιάστρια Chealsea Hansford. Η τελευταία της συλλογή για τη διάσημη μάρκα έχει τίτλο The Hustle και έχει ως πηγή έμπνευσης την ταινία Scarface. Το εμβληματικό στυλ της Michelle Pfeiffer στην ταινία του 1983 είναι διαχρονικό και αποτελεί πάντα μία εκπληκτική πηγή έμπνευσης. Ήταν τόσο chic glam, που μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα. Η συλλογή The Hustle προσφέρει ρούχα έτοιμα για πίστα χορού.

 

 

Το Disco Purple silky φόρεμα με παγιέτες ή χωρίς απογειώνει το χρώμα της χρονιάς και αποτελεί statement κομμάτι για ένα night out. Στην ίδια γραμμή υπάρχουν και φορέματα σε lime, royal blue, λευκό και μαύρο με φτερά. Εκτός από τα μονόχρωμα looks, υπάρχουν και εμπριμέ κομμάτια με φανταστικά prints σε co ord sets. Το brand Simon Miller υμνεί και τις πλατφόρμες, ως το hot παπούτσι της σεζόν.

 

Simon Miller

 

Η συλλογή The Hustle παίζει με τα χρώματα και τις σιλουέτες. Στοιχεία από τα 80s και ένα αισθησιακό sexiness είναι παρόντα σε κάθε δημιουργία της καινούργιας Simon Miller συλλογής. Αξεσουάρ, όπως η Scrunch τσάντα, τα παιχνιδιάρικα Disco Ball σκουλαρίκια και το bucket hat Silver Sequin, ολοκληρώνουν τα τέλεια outfits. Ανακαλύψτε τη συλλογή για να γίνετε τόσο εντυπωσιακές, όσο η Elvira από την iconic ταινία Scarface.

 

Simon Miller

 

www.simonmillerusa.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.