Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Nina Dobrev αποδεικνύει ότι το sexiness είναι η μεγαλύτερη τάση!

Η Nina Dobrev αποδεικνύει ότι το sexiness είναι η μεγαλύτερη τάση!

Nina Dobrev

Η ηθοποιός Nina Dobrev δημιουργεί τη μία sexy εμφάνιση μετά την άλλη και εμείς υποκλινόμαστε στο στυλ της. Σου δείχνει πώς να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις!

 

Ονειρεύεσαι το πιο εντυπωσιακό outfit γι’ αυτό το καλοκαίρι; Η Nina Dobrev, με τις τελευταίες της εμφανίσεις, έχει όλα τα μυστικά για το πιο sexy and chic outfit! Μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας The Bricklayer, που γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε τα λαμπερά events. Φυσικά και οι εμφανίσεις της στην Ελλάδα ήταν πραγματικά υπέροχες! Πιο πρόσφατα, ταξιδεύοντας από το Λονδίνο στις Κάννες, απέδειξε ότι το sexiness είναι η μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού!

 

Πώς κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα; Maxi φορέματα, heels, έντονα χρώματα, power sets, κοσμήματα και αξεσουάρ, it bags, cut out γραμμές και σατέν. Ένα sequined dress συνδυασμένο με Valentino πλατφόρμες, μία βερμούδα και ένα blazer ή ένα φόρεμα σε φλογερό κόκκινο με έντονη cut out γραμμή. Υπέροχες επιλογές για night out, στην πόλη ή το νησί, πάντα προσαρμοσμένες στο δικό σας στυλ και στην περίσταση. Η Nina Dobrev αποδεικνύει πως με λίγα, αλλά εντυπωσιακά κομμάτια, έχεις μία αβίαστα sexy εμφάνιση.

 

Δείτε τις τελευταίες εμφανίσεις της ηθοποιού Nina Dobrev και δώστε και εσείς λάμψη από Hollywood στο στυλ σας!

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.