Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Mimi Regan φέρνει το coolness της Gen Z στο στυλ μας

Η Mimi Regan φέρνει το coolness της Gen Z στο στυλ μας

Mimi Regan

Το στυλ της Mimi Regan είναι μία ωδή στη δημιουργικότητα, το χρώμα, την πρωτοπορία και τη Gen Z. Δείτε τα φανταστικά looks της!

 

Το κορίτσι του Romeo Beckham είναι από τα hottest ονόματα στον χώρο της μόδας, ως newcomer. Μπορεί ακόμα να μην έχει κατακτήσει τον χώρο του modeling, καθώς τώρα κάνει το ντεμπούτο της, αλλά έχει σίγουρα κατακτήσει τον χώρο του Instagram. Το προφίλ της Mimi Regan είναι από τα πιο vibrant, aesthetic και πολύχρωμα που θα βρεις στα social media. Κάθε της post είναι και ένα fashion μάθημα για εμάς, καθώς η ίδια θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα style icons της γενιάς της. Το στυλ της είναι παιχνιδιάρικο, sexy, edgy, κομψό και με πολλές επιρροές από τη Gen Z. Απίστευτα cool σε κάθε της εμφάνιση!

 

Τι σου προτείνει να φορέσεις; Mini φορέματα, χρωματιστά σύνολα, blazers, crop tops, low-raise παντελόνια, 00s φορέματα και ιδιαίτερα prints. Αυτό που σου προτείνουμε εμείς να υιοθετήσεις, βλέποντας τα looks της Mimi Regan, είναι το να τολμήσεις να πειραματιστείς. Μη διστάσεις να φορέσεις ό,τι σε εκφράζει και ό,τι σου αρέσει. Think out of the box και κάνε τη διαφορά!

 

Αν δεν ακολουθείς ήδη τη Mimi Regan στο Instagram, σου προτείνουμε να το κάνεις asap!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.