Home / Men  / Η νέα συλλογή της The North Face εξερευνά το μελλον

Η νέα συλλογή της The North Face εξερευνά το μελλον

Το brand The North Face κυκλοφόρησε την καινούργια του συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας, εμπνευσμένο από την εξελισσόμενη τεχνολογία.

 

 

Μια ακόμα ιδιαίτερη συλλογή από το ασταμάτητο The North Face. Αυτήν τη φορά το brand επέλεξε να εξερευνήσει την εξελισσόμενη τεχνολογία και να εξερευνήσει το μέλλον. Παράλληλα παραμένει ριζωμένο στην ύπαιθρο με βλέμμα στραμμένο προς τη φύση και το μέλλον. Βασίζεται στην προσωπικότητα της σειράς NSE, η οποία καθιερώθηκε από το brand στις αρχές της δεκαετία του 2000, προσανατολισμένη στην ορειβασία και την εξερεύνηση.

Κοιτάζοντας το παρελθόν της, η νέα συλλογή βρίσκει την ισορροπία στη μνήμη της κληρονομιάς, ενώ προσφέρει, επίσης, προδευτικά νέα στυλ και και σιλουέτες. Η συλλογή αποτελείται από μία σειρά εξωτερικών ενδυμάτων, αθλητικές φόρμες, μπλουζών και αξεσουάρ. Ένα από τα κυριότερα σημεία είναι το calla green/fir green ανδρικό μπουφάν Transvers Jacket, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και διαθέτει αντιανεμικά, αδιάβροχα και αναπνεύσιμα χαρακτηριστικά. Ένα άλλο highlight είναι το γυναικείο παντελόνι Y2K Mountain Bib, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ελαστάνη και ripstop. Αλλού στη συλλογή υπάρχουν άλλα ελαφριά σακάκια, μπλουζάκια με λεπτές γραφικές λεπτομέρειες και γιλέκα. Η προσφορά ολοκληρώνεται με αξεσουάρ όπως η τσάντα Base Camp Tote και το καπέλο Fleeski Bucket.

Η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου στο official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.