Home / Men  / Ο Bad Bunny και η Adidas υμνούν την αγάπη για το baseball!

Ο Bad Bunny και η Adidas υμνούν την αγάπη για το baseball!

Bad Bunny

Η συνεργασία Bad Bunny X adidas επιστρέφει! Αυτήν τη φορά το δημιουργικό δίδυμο εξερευνάει την αγάπη του καλλιτέχνη για το baseball!

 

O πετυχημένος καλλιτέχνης Bad Bunny ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με το μεγάλο αθλητικό brand adidas και φέρνουν στο προσκήνιο την αγάπη του για το baseball. Λανσάρουν το sneaker Response CL στην απόχρωση “Boston Day”. Εμπνευσμένη από τον αγαπημένο Green Monster τοίχο της Boston Red Sox. Ένα γκρίζο πράσινο χρώμα καλύπτει το διχτυωτό μέρος, ενώνοντας την ουδέτερη απόχρωση με τις δερμάτινες επικαλύψεις. Η βάση καλύπτεται από μία πληθώρα ασαφών λεπτομερειών, κάνοντας το sneaker μοναδικό.

Η επωνυμία της adidas εντοπίζεται στο πλάγιο μέρος του sneaker, ενώ το διαπεραστικό έμβλημα των ματιών του Bad Bunny, με το bunny logo, φαίνεται να “κρυφοκοιτάει” έξω από τη φτέρνα. Το sneaker ενισχύεται και με cream ενδιάμεσες σόλες που προσφέρουν επιπλέον άνεση. Για την καμπάνια επιλέχθηκε το εμβληματικό πράσινο ως φόντο, το οποίο ανέδειξε μοναδικά το πόσο ιδιαίτερο σχέδιο έχει το sneaker. Fια την καμπάνια επιλέχθηκε το εμβληματικό πράσινο ως φόντο, το οποίο ανέδειξε μοναδικά το πόσο ιδιαίτερο σχέδιο έχει το sneaker. 

 

Για αρχή το Response CL είναι διαθέσιμο μόνο στο.Concepts Boston για τον εορτασμό της ημέρας του καλλιτέχνη. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και διαδικτυακά, στην τιμή των 180 δολαρίων. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.