Home / Men  / Η νέα καμπάνια της Polaroid μάς καλεί να δημιουργήσουμε τις καλύτερες διακοπές

Η νέα καμπάνια της Polaroid μάς καλεί να δημιουργήσουμε τις καλύτερες διακοπές

Με πρωταγωνίστριες τις κάμερες Now+ και Go, η Polaroid παρουσιάζει την Create your holiday καμπάνια.

 

Στη νέα καμπάνια της Polaroid με τίτλο «Create Your Holidays», τα αστραφτερά φώτα των Χριστουγέννων αναπαράγουν το φόντο της έγχρωμης φωτογραφίας από τις κάμερες Now+ και Go της μάρκας. Ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα αυτές τις γιορτές, η κάμερα Polaroid Now+ είναι εξοπλισμένη με παιχνιδιάρικα εργαλεία φωτογραφίας που είναι προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής.

 

 

Η Now+ που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο, διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα και μια σειρά από άλλες βελτιωμένες λειτουργίες. Αλλάζοντας και εξελίσσοντας συνεχώς την τεχνολογία της για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των χρηστών της, η κάμερα Now+ συνδυάζει την παραδοσιακή αναλογική φωτογραφία με ψηφιακά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της φωτεινής ζωγραφικής και μιας νέας προτεραιότητας διαφράγματος και λειτουργίας τριπόδου.

Καθώς πλησιάζει η βιασύνη των γιορτών, η Polaroid προτείνει επίσης τη νέα Polaroid Go, τη μικρότερη και πιο φορητή κάμερά της ποτέ. Συνδυάζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάμερας σε μια συσκευή 4 επί 2 ιντσών, το Go διαθέτει δυναμικό φλας, διπλή έκθεση και χρονοδιακόπτη. Η κάμερα είναι πλήρης με μπαταρία μεγάλης διάρκειας για να σας βλέπουν σε πάρτι και εκδηλώσεις, καθώς και μια εύχρηστη θήκη ταξιδιού που μπορείτε να την πάρετε σε ένα γιορτινό κόκκινο.

 

Photos Courtesy: eu.polaroid.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.