Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Κατερίνα Στικούδη θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στο Europride!

Η Κατερίνα Στικούδη θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στο Europride!

Η Κατερίνα

Η Κατερίνα Στικούδη θα εμφανιστεί στο φετινό Europride. Συγκεκριμένα θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera!

 

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά icons, η Christina Aguilera, θα είναι η headliner του φετινού Europride, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαλέτα, την πρωτεύουσα της Μάλτας. Η συναυλία, όμως, θα έχει και άρωμα Ελλάδας, καθώς η δική μας Κατερίνα Στικούδη θα είναι αυτή που θα ανοίξει τη συναυλία! Φανταστικά νέα για ένα από τα πιο γνωστά pop icons της χώρας μας. Το φαντασμαγορικό event θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να παρευρεθούν καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο!

 

Αυτά τα φανταστικά νέα έρχονται να συμπληρώσουν την προηγούμενη επιτυχία της τραγουδίστριας, πριν λίγους μήνες. Το όνομά της φιγουράρει πολύ συχνά στα ξένα μέσα και όλα ξεκίνησαν με μία συνεργασία. Η Κατερίνα Στικούδη έκανε ντουέτο με το pop icon La Zarra, εκπρόσωπη της Γαλλίας στη φετινή Eurovision. Το τραγούδι Evidemment τους απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους fans του θεσμού και όχι μόνο.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η καλλιτέχνης συμμετέχει στο καλλιτεχνικό κομμάτι ενός Pride. Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει δύο φορές στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Θεσσαλονίκης. Έχει εμφανιστεί και σε pride στην Αθήνα, στην Κύπρο, στη Βιέννη και στο Βελιγράδι. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοινώθηκε επίσημα ότι του χρόνου θα είναι brand ambassador της Θεσσαλονίκης στο Europride.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.