Home / Good Life  / Art & Culture  / Η δεύτερη σεζόν του House of the Dragon έρχεται τον Ιούνιο!

Η δεύτερη σεζόν του House of the Dragon έρχεται τον Ιούνιο!

House of the Dragon
Οι παραγωγοί του prequel του Game of Thrones ανακοίνωσαν και επίσημα την κυκλοφορία της συνέχειας του House of the Dragon. Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο HBO αυτόν τον Ιούνιο.

 

Στα πλαίσια μία συνέντευξης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Τεχνολογίας, Μέσων και Τηλεπικοινωνιών της Morgan Stanley , ο J.B Perrette, ο επικεφαλής του streaming τμήματος της Warner Bros. Discovery, ανακοίνωσε τον μήνα κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν του House of the Dragon. Αν και ο Perrette δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας, έδωσε μία γεύση από τον μήνα κυκλοφορίας. Αυτόν τον Ιούνιο, λοιπόν, θα απολαύσουμε τη συνέχεια της ιστορίας του οίκου Targaryen,.τον πόλεμο μεταξύ Team Black και Team Green, αλλά και την αντίδραση.της Rhaenyra μετά την είδηση του θανάτου του γιου της Luke από τον ανιψιό της Aemond Targaryen.

 

 

Ποιο θα είναι το cast της δεύτερης σεζόν;

 

Το cast της δεύτερης σεζόν του “House of the Dragon” που επιστρέφει θα απαρτίζεται από τους Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney,.Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall και Matthew Needham. Παράλληλα, στο cast θα ενταχθούν και νέοι ηθοποιοί, όπως ο Abubakar Salim ως Alyn of Hull, ο Gayle Rankin ως Alys Rivers, ο.Freddie Fox ως Ser Gwayne Hightower και ο Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong.

 

Σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν, η οποία απαρτιζόταν από συνολικά 10 επεισόδια,.η δεύτερη θα περιλαμβάνει οχτώ, καθώς η παραγωγή επιδιώκει να εξιστορήσει την πλοκή μέσα σε 4 σεζόν.

 

Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης σεζόν!

 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada