Home / Cozyhome  / Architecture  / Το Open House Athens γιορτάζει 10 χρόνια!

Το Open House Athens γιορτάζει 10 χρόνια!

Το Open House

Ένας από τους σημαντικότερους αρχιτεκτονικούς θεσμούς κλείνει 10 χρόνια παρουσίας και το γιορτάζει με μία δυναμική επιστροφή στις 13 και 14 Απριλίου!

 

10 χρόνια ζωής για την αρχιτεκτονική εκδήλωση που έγινε θεσμός. Το Open House Athens γιορτάζει και επανέρχεται το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14.Απριλίου, με περισσότερα από 70 κτίρια και πλήθος παράλληλων δράσεων. Πρόκειται για μία ετήσια δράση που απευθύνεται στο ευρύ κοινό με βασικό σκοπό την κατανόηση και προώθηση της αρχιτεκτονικής. Θα πραγματοποιηθούν δωρεάν ξεναγήσεις από εθελοντές της εκδήλωσης, σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Χιλιάδες κόσμου επισκέπτεται και συμμετέχει στις δράσεις του.OHA, καθώς αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με την πόλη και να μάθει περισσότερα για την αρχιτεκτονική κληρονομιά της.

Ποιο είναι το θέμα του φετινού Open House Athens;.Η εκδήλωση θα αναδείξει τα καίρια θέματα της προσβασιμότητας και της συμπερίληψης. Πολλοί σπουδαίοι χώροι της Αθήνας συμμετέχουν στο φανταστικό διήμερο που έρχεται! Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα υπάρχουν και ποικίλες παράλληλες δράσεις που θα δώσουν μία διαδραστική, σφαιρική και μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.

 

Athens

Special tours, open walks, livestreaming tours, open school, open photo και πολλές ακόμα δράσεις και διαγωνισμοί σάς περιμένουν! Γιορτάστε παρέα με το σπουδαίο Open House Athens, για τα 10 χρόνια ζωής του, αλλά και για όσα έρχονται στο μέλλον! Μπείτε στο official site και ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες του διήμερου event!

Το Open House

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?