Home / Cozyhome  / Η άνοιξη “χτυπάει” την πόρτα της SpaghettiWall

Η άνοιξη “χτυπάει” την πόρτα της SpaghettiWall

SpaghettiWall
Η άνοιξη “χτύπησε” την πόρτα της SpaghettiWall, φέρνοντας νέες ταπετσαρίες, οι οποίες μπορούν να ανανεώσουν κάθε χώρο.

 

Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης. Και τι μπορεί να μας ανανεώσει περισσότερο από μία αναδιαμόρφωση του σπιτιού μας; Η SpaghettiWall μάς εμπνέει συνεχώς με τις ιδιαίτερες ταπετσαρίες της. Έντονα χρώματα, περίτεχνα prints και ξεχωριστές υφές είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τις δημιουργίες της SpaghettiWall να ξεχωρίζουν. Για τη φετινή άνοιξη, το design brand εμπνέεται από τη μαγική διαδικασία.της αναγέννησης της φύσης, δημιουργώντας μία εκρηκτική συλλογή με ταπετσαρίες.

 

ταπετσαρίες

 

Επιδιώκοντας να ερμηνεύσει την άνοιξη σε όλες τις εκφάνσεις της, η SpaghettiWall εμπνέεται από εξωτικά και floral μοτίβα, με τις ταπετσαρίες της νέας συλλογής να “ντύνονται” με έναν συνδυασμό απαλών και έντονων αποχρώσεων,.με κάθε χρώμα να είναι προσεκτικά τοποθετημένο έτσι ώστε να εκπέμπει ενέργεια και συναισθήματα. Εκτός από τον έξυπνο τρόπο επιλογής των αποχρώσεων,.οι νέες ταπετσαρίες αντλούν έμπνευση από μακρινά μέρη, με σκοπό να αφηγηθούν μία ξεχωριστή ιστορία.

 

 

 

Οι ανοιξιάτικες προτάσεις της SpaghettiWall -σχεδιασμένες, μεταξύ άλλων, από τους Ana Basoc,.Michael Milesi και Antonio Minervini, δημιουργούν ρομαντικά, ζωηρά, πληθωρικά και πολύχρωμα περιβάλλοντα,.ιδανικά για κάθε χώρο, που χρειάζεται την ανανέωση της άνοιξης.

 

SpaghettiWall

 

Παράλληλα, η νέα σειρά δημιουργήθηκε στα πλαίσια της βιωσιμότητας. Πιο συγκεκριμένα, κάθε ταπετσαρία είναι επενδυμένη από ηχοαπορροφητικά και υδατοαπωθητικά υλικά υψηλής ποιότητας, με σκοπό να παραμένουν αναλλοίωτες με.την πάροδο του χρόνου, ενώ δε λείπει η συμπερίληψη φυσικών και ανακυκλώσιμων υλικών.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada