Home / Fashion  / Εκπτώσεις 2022: Τι να προσέξετε και που αξίζει να επενδύσετε

Εκπτώσεις 2022: Τι να προσέξετε και που αξίζει να επενδύσετε

Οι χειμερινές εκπτώσεις του 2022 είναι γεγονός και ετοιμάζουμε με προσοχή τις αγορές μας.

 

Ξεκίνησαν και επίσημα οι χειμερινές εκπτώσεις του 2022 και προετοιμάζουμε τη λίστα με όσα επιθυμούμε να αγοράσουμε αυτή τη σεζόν. Τα καταστήματα και τα brands προχωρούν σε μεγάλες πτώσεις τιμών, γεγονός που αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να επενδύσουμε σε κομμάτια κλειδιά και σε κομμάτια που ονειρευόμαστε εδώ και καιρό.

 

 

Είναι η καλύτερη περίοδος για να αποκτήσουμε ένα πιο ακριβό item, να απογειώσουμε το στυλ μας και να εμπλουτίζουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι “κίνδυνοι” σχετικά με αυτές τις εκπτώσεις. Πρέπει να φροντίσουμε να μην παρασυρθούμε από τις καλές τιμές, να μην κάνουμε υπερβολές και να μην αγοράσουμε πράγματα τα οποία δε χρειαζόμαστε πραγματικά.

 

 

Κομμάτια όπως παλτό, μπουφάν, μπότες, sneakers, πλεκτά με καλύτερο ύφασμα, jean από κάποιο brand, γυαλιά ηλίου και τσάντες είναι αυτά που αξίζει περισσότερο να επενδύσετε, καθώς έχουν μεγαλύτερη χρηστικότητα και μεγάλη διαχρονική αξία. Ετοιμάστε τη wish list σου από πριν, θέσε ένα budget και απολαύστε το shopping therapy με σύνεση και μέτρο!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.