Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Δωρεάν προγράμματα εκγύμνασης από τον ΟΠΑΝΔΑ!

Δωρεάν προγράμματα εκγύμνασης από τον ΟΠΑΝΔΑ!

προγράμματα εκγύμνασης
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει δωρεάν προγράμματα εκγύμνασης για τους κατοίκους της Αθήνας!

 

Θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες για άθληση των κατοίκων της 3η Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών,.ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει δωρεάν ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης! Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).και έχει ήδη ξεκινήσει από τις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ θα συνεχιστεί μέχρι και τις 31 Μαΐου 2024.

 

 

Τα προγράμματα εκγύμνασης υλοποιούνται υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής του ΟΠΑΝΔΑ, με γνώμονα όλους τους κανόνες ασφαλούς άθλησης. Προκειμένου να μπορέσουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Βεβαίωση Καρδιολόγου ή Παθολόγου
  • Επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας
  • 2 φωτογραφίες
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αφορά μόνο δημότες Δήμου Αθηναίων)
  • Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ή άλλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας) ή αντίγραφο ισχύοντος μισθωτηρίου συμβολαίου κατοικίας θεωρημένο από τη Δ.Ο.Υ. (αφορά μόνο μόνιμους κατοίκους Δήμου Αθηναί

 

Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 9:00-10:00 και 10:00-11:00, στο Κλειστό Γήπεδο Αθλοπαιδιών ΡΟΥΦ: Πειραιώς και Εχελιδών 69. Τα προγράμματα εκγύμνασης θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 9:00-10:00 και 10:00-11:00, στο Κλειστό Γήπεδο Αθλοπαιδιών ΡΟΥΦ: Πειραιώς και 69.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 3421260

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada