Home / Good Life  / Δραμοινογνωσία: H μεγαλύτερη γιορτή οίνου ξανά στη Δράμα

Δραμοινογνωσία: H μεγαλύτερη γιορτή οίνου ξανά στη Δράμα

Η Δράμα προσκαλεί τους λάτρεις του οίνου και της διασκέδασης στη Δραμοινογνωσία, μια μοναδική «μεθυστική» διοργάνωση!

 

Η Δραμοινογνωσία, η μεγαλύτερη γιορτή οίνου ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Δράμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 του Μάη. Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η Δράμα προσκαλεί τους λάτρεις του οίνου, των γεύσεων, των ήχων και της διασκέδασης σε μια μοναδική «μεθυστική» διοργάνωση.

 

Drama

 

Τα εστιατόρια, τα στέκια κι οι δρόμοι της πόλης γέμισαν ήδη με μουσικές και ιδιαίτερα δρώμενα, που δένουν την παράδοση με το σήμερα. Τα φημισμένα οινοποιεία ανοίγουν κι εκείνα τις πόρτες τους! Καλούν τους επισκέπτες να μυηθούν στα αρώματα και την οινογευσία των ξακουστών κρασιών και αποσταγμάτων της περιοχής -και όχι μόνο.

 

 

 

Η φύση αναγεννιέται στο απαύγασμα της άνοιξης και στρώνει τον δρόμο για το Wine Trail. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου, όπου οι δρομείς περνούν από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία εξαιρετικών επώνυμων δραμινών ετικετών.

 

Φυσικά, κρασί και μουσική πάνε μαζί! Συναυλίες φημισμένων καλλιτεχνών, μουσικά events, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνέδριο οινοτουρισμού με επιφανείς ομιλητές και πολλές ακόμα δράσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γιορτής.

 

 

Τη Δραμοινογνωσία άνοιξε δυναμικά η Γλυκερία, με μία υπέροχη συναυλία, αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη.

 

 

Η Δραμοινογνωσία πραγματοποιείται για 7η φορά και επιδιώκει την ενδυνάμωση της τοπικής πρωτογενούς παραγωγής. Στόχος της, η ανάπτυξη της “φήμης”, της ανταγωνιστικότητας και της επισκεψιμότητας όλης της περιοχής. Η Δράμα μπορεί να αναδειχθεί σε Κέντρο Τουρισμού-Πολιτισμού Οίνου και Γεύσης, με σύγχρονη και διακριτή ταυτότητα. Η υπέροχη αυτή γιορτή κρασιού, ολοκληρώνεται την Κυριακή 29 Μαΐου. Εις υγείαν!

 

dramoinognosia

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath