Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Margot Robbie για τη νέα ταινία Ocean’s Eleven

Η Margot Robbie για τη νέα ταινία Ocean’s Eleven

Η Margot

Η Margot Robbie θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι στην παραγωγή για τη νέα ταινία Ocean’s Eleven. Ένα ακόμα project για την ταλαντούχα ηθοποιό!

 

Αυτήν την περίοδο η Margot Robbie είναι ασταμάτητη! Θα συμμετέχει στην ταινία Amsterdam του David O. Russell, καθώς και στην ταινία Babylon μαζί με τον Brad Pitt. Βρίσκεται ανάμεσα στο cast για την ταινία Asteroid City του Wes Anderson. Bad Monkeys και μία ταινία για το Robin Hood βρίσκονται στα σκαριά και θα συμμετέχει και στις δύο. Θα είναι η Barbie στην πρώτη live action ταινία και θα είναι η πρώτη πρωταγωνίστρια-πειρατής για το reboot των Pirates of the Caribbean! Πραγματικά μας έχει αφήσει άναυδους με τον τρόπο που πρόκειται να κατακτήσει και πάλι τον κινηματογράφο. Και τώρα μαθαίνουμε ότι έχει ακόμα ένα project στα σκαριά! Ασταμάτητη κυριολεκτικά!

 

https://www.instagram.com/p/Cd3iCr9K_St/

 

Η Margot Robbie θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι παραγωγός στη νέα ταινία Ocean’s Eleven. Θα διαδραματιστεί στην Ευρώπη του 1960, οπότε υποθέτουμε ότι θα πρόκειται για κάποιο prequel. Επικεφαλής θα είναι ο Jay Roach και το σενάριο υπογράφει η Carrie Solomon. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την πλοκή. Η νέα ταινία Ocean’s Eleven πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή της την Άνοιξη του 2023. Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.