Home / Family  / Βοήθησε ένα αδέσποτο ζώο με την εικονική υιοθεσία

Βοήθησε ένα αδέσποτο ζώο με την εικονική υιοθεσία

εικονική υιοθεσία
Είσαι φιλόζωος; Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις ένα αδέσποτο ζώο με την εικονική υιοθεσία!

 

Ακόμα και αν δεν έχεις τη δυνατότητα να υιοθετήσεις ένα ζωάκι.στον χώρο σου, μπορείς να το βοηθήσεις μέσω της εικονικής υιοθεσίας.  εικονική υιοθεσία 

 

Τι είναι η εικονική υιοθεσία;

Με την εικονική υιoθεσία μπορείς να βοηθήσεις ένα αδέσποτο ζωάκι, φροντίζοντάς το από απόσταση. Έτσι, θα καταφέρεις να καλύψεις τις βασικές ανάγκες του κάθε μήνα, έως ότου να βρει τη μόνιμη στέγη του. Επιπλέον, με την εικονική υιοθεσία μπορείτε.να καλύψετε τις βασικές ανάγκες – τροφή και φαρμακευτική αγωγή – για ζωάκια που λόγω προβλημάτων υγείας.ή συμπεριφοράς δεν είναι δυνατόν να δοθούν για υιοθεσία.

 

 
Το Save A Greek Stray προσφέρει τη δυνατότητα εικονικής υιοθεσίας

Η φιλοζωική οργάνωση Save A Greek Stray σού προσφέρει τη δυνατότητα εικονικής υιοθεσίας,.λαμβάνοντας ένα πιστοποιητικό με τη φωτογραφία του σκύλου ή της γάτας που θα στηρίξετε, μία κάρτα χορηγού και ορισμένα μικρά και συμβολικά δώρα. Φυσικά, αν υιοθετήσεις εικονικά ένα ζωάκι, το Save A Greek Stray σε προσκαλεί να το γνωρίσεις στο καταφύγιο, όπου και θα βρίσκεται. Τέλος, μπορείτε να υιοθετήσετε εικονικά κάποιο από.τα ζώα του καταφυγίου εκ μέρους κάποιου δικού σας ανθρώπου. Είναι το ιδανικό δώρο για οποιονδήποτε φιλόζωο και ένας υπέροχος τρόπος για να διαδώσουμε το μήνυμα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους, ώστε σύντομα κανένα ζώο να μην υποφέρει αβοήθητο στους δρόμους.

 

www.saveagreekstray.org

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada