Home / Family  / Το Halloween επιστρέφει στο Mediterranean Cosmos!

Το Halloween επιστρέφει στο Mediterranean Cosmos!

Το Halloween

Από 21 έως 30 Οκτωβρίου, το Mediterranean Cosmos γιορτάζει για δεύτερη χρονιά το Halloween! Be there!

 

Ο απόλυτος προορισμός shopping και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, γιορτάζει για δεύτερη χρονιά το Halloween! To Mediterranean Cosmos περιμένει μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μία spooky και διασκεδαστική εμπειρία. Στην εξωτερική πλατεία του εμπορικού κέντρου, εντυπωσιακοί σταθμοί δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του να μυηθούν στον κόσμο του Halloween! Ποιες είναι οι δράσεις που σας περιμένουν και που θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές; Ανακαλύψτε τες παρακάτω!

Το Pumpkin Carving αποτελεί βασική παράδοση του Halloween. Μικροί και μεγάλοι αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη. Θα έχετε την ευκαιρία να σκαλίσετε τη δική σας εορταστική κολοκύθα και να της δώσετε τη μορφή που επιθυμείτε. Προχωράμε στους σταθμούς του Hair Fear Styling και Face Painting, όπου τα παιδιά θα μπορέσουν να μεταμορφωθούν σε Halloween φιγούρες. Στο σταθμό της ζωγραφικής καλλιτέχνες ζωγραφίζουν τρομακτικές και spooky καρικατούρες των παιδιών.

 

Η διασκέδαση ολοκληρώνεται με μοναδικές εκδηλώσεις και shows το Σάββατο 21 και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου. Fire shows και ξυλοπόδαροι πλαισιώνουν το Halloween event και προσφέρουν στους επισκέπτες του Mediterranean Cosmos ένα ταξίδι στον κόσμο της μαγείας και του μυστηρίου. Για πεσσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το official site του εμπορικού κέντρου. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.