Home / Family  / Γιορτή του Σινεμά για όλα τα παιδιά!

Γιορτή του Σινεμά για όλα τα παιδιά!

Η “Γιορτή του Σινεμά” επιστρέφει και για μία ημέρα όλες οι προβολές ταινιών σε όλες τις αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα θα έχουν ενιαίο εισιτήριο 2€.

Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία μόνο με 2€ το εισιτήριο; Στις 26 Οκτωβρίου θα μπορείτε, αφού επιστρέφει ο αγαπημένος θεσμός “Γιορτή του Σινεμά”!

 

Μόνο για εκείνη την ημέρα όλες οι ταινίες, σε όλες τις αίθουσες σε όλη την Ελλάδα θα έχουν ενιαίο εισιτήριο 2 ευρώ, με τις αίθουσες να περιμένουν μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία. 

 

 "Γιορτή του Σινεμά"

 

 Ποπ κορν και νάτσος θα συνοδεύσουν την πιο όμορφη κινηματογραφική  εμπειρία για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς. Ο θεατής μπορεί να επιλέξει όποια ταινία θέλει και όποιο κινηματογράφο θέλει εκείνη την ημέρα!

 

Ένα υπέροχο δώρο για κάποιον Δημήτρη ή Δήμητρα που γιορτάζουν τη συγκεκριμένη μέρα το όνομά τους!

 

Πάμε να δούμε μερικές από τις πιο τέλειες παιδικές ταινίες, που μπορείτε να απολαύσετε:

 

“Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία / Paw Patrol: The Mighty Movie”

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς…

 

 

“Στο στοιχείο τους”

Στο Έλεμεντ σίτυ η συνύπαρξη των κατοίκων της που αντιπροσωπεύουν όλα τα στοιχεία της φύσης. (νερό, φωτιά, γη, αέρας) είναι μια καθημερινή δύσκολη υπόθεση. Όταν η νεαρή Φλόγα γίνεται φίλη με τον ελαφρόμυαλο Νηρέα,.η σχέση τους θα περάσει από αρκετές δοκιμασίες μέχρι να γίνει αποδεκτή.

 

 

“Η Ζουγκλοπαρέα 2: O γύρος του κόσμου”

Όταν ένας μυστηριώδης Σούπερ Κακός καλύπτει τη ζούγκλα με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό, το η Ζουγκλοπαρέα καλείται να σώσει την κατάσταση.

 

Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται η περίοδος των βροχών, οπότε ο αγώνας είναι σε εξέλιξη! Οι ήρωές μας, μαζί με νέους συμμάχους,.θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα αντίδοτο. Από τις μακρινές περιοχές του Βορρά, μέχρι την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, θα ξεκινήσουν τη μεγαλύτερη αναζήτηση που έχουν κάνει ποτέ.

 

 

“Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι”

Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια που θα πάει στην άλλη άκρη του κόσμου κυριολεκτικά. -γιατί μερικές φορές, απ’ ό,τι φαίνεται, μια οικογένεια μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο με τη βοήθεια… ταχυδρόμου!

 

Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδο Μικ Μικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ. Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό,.γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα: μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού -ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού- .ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους -άλλη μια λανθασμένη μωρό-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς!

 

 

Εσείς ποια θα επιλέξετε;

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath