Home / Good Life  / Ασφάλεια στις διακοπές; Αυτοί είναι οι ιδανικοί προορισμοί!

Ασφάλεια στις διακοπές; Αυτοί είναι οι ιδανικοί προορισμοί!

Η ασφάλεια στις διακοπές είναι πάντα ένα από τα ζητούμενα. Σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τους πιο ασφαλείς προορισμούς του 2023.

Υπάρχουν προορισμοί γοητευτικοί αλλά όχι ασφαλείς κατά τη διαμονή των επισκεπτών, και άλλοι που μπορούν να σου εγγυηθούν τη σίγουρη ασφάλεια, ότι τίποτα άσχημο δε θα συμβεί κατά την παραμονή τους εκεί. 

 

Σύμφωνα με νέα έρευνα ο ασφαλέστερος προορισμός για διακοπές το 2023, είναι η Ιαπωνία, με βαθμολογία ασφάλειας 7,51 στα 10, όπως αποκάλυψε η ADT, ειδική εταιρεία σε θέματα ασφάλειας.

 

 

Η βαθμολογία προέκυψε μετά από ανάλυση δεδομένων αναφορικά με τον δείκτη εγκληματικότητας, τον αριθμό των διαρρήξεων και των αστυνομικών, αλλά και το ποσοστό των ανθρώπων που ανησυχούν για κλοπή στη χώρα.

 

Ασφάλεια

 

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σλοβακία με βαθμολογία 7,46, με λιγότερο από το ένα τέταρτο των ανθρώπων να ανησυχούν για κλοπή ή ληστεία.

 

Ασφάλεια

 

Η Κύπρος βρέθηκε στην τρίτη θέση με βαθμολογία ασφαλείας 7,39, ένα ακόμα συν στα πολλά θετικά του πανέμορφου νησιού της Αφροδίτης.

 

Ασφάλεια

 

Την πεντάδα συμπλήρωσαν η Νορβηγία και η Πορτογαλία με βαθμολογίες, 7,25 και 7,11 αντίστοιχα, ενώ
Ολλανδία, Ελβετία, Πολωνία, Ρουμανία και Αυστρία ολοκληρώνουν την τελική 10άδα των ασφαλέστερων προορισμών.

 

Ασφάλεια

 

Στον αντίποδα, τα πιο επικίνδυνα μέρη για διακοπές θεωρούνται η Νότια Αφρική, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Σουηδία και η Γαλλία.

 

Μια πληροφορία που σίγουρα χρειάζεται σε όλους εμάς που είμαστε ακόμα στην αναζήτηση προορισμού διακοπών!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath