Home / Good Life  / Το Burger King γιορτάζει την άφιξη της ταινίας Barbie!

Το Burger King γιορτάζει την άφιξη της ταινίας Barbie!

Burger King

Η ταινία Barbie μετατρέπεται σε παγκόσμιο φαινόμενο. Ακόμα και τα Burger King έβγαλαν menu αφιερωμένο στην ταινία!

 

Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη και στην ταινία Barbie. Η ταινία φαινόμενο της Grera Gerwig, με πρωταγωνιστές τους Margot Robbie και Ryan Gosling, κυκλοφορεί αυτήν την Πέμπτη στους κινηματογράφους! Έχουν κυκλοφορήσει πολλές συλλογές- συνεργασίες και τώρα το Burger King μπαίνει και αυτό στο team. Με ένα post στο Instagram, η γνωστή αλυσίδα fast food έκανε γνωστό το νέο.Barbie menu του, με τη λεζάντα όχι δεν είναι πλασικά… είναι αληθινό φαγητό!

 

 

To cheeseburger με μπείκον έρχεται με καπνιστή ροζ σάλτσα, Ken πατάτες τηγανιτές και milkshake βανίλιας με ροζ donut, αναμειγμένο με.Nesquik σκόνη φράουλας. Όλο αυτό το φανταστικό menu βρίσκεται σε ένα ειδικό κουτί Barbie land. Δεν είναι η πρώτη φορά που η αλυσίδα Burger King συνεργάζεται με κάποια ταινία. Νωρίτερα του έτους κυκλοφόρησε μία σειρά αφιερωμένη στην ταινία της Marvel, Spider-Man Across the Spider Verse. Ευχόμαστε να καταφτάσει το Barbie themed μενού και στη χώρα μας, ώστε να το γευτούμε μαζί με την πρεμιέρα της ταινίας! Μην τη χάσετε! Ευχόμαστε να καταφτάσει το Barbie themed μενού και στη χώρα μας, ώστε να το γευτούμε μαζί με την πρεμιέρα της ταινίας! Μην τη χάσετε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.