Home / Good Life  / Φέτος διάλεξε την Εύβοια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Φέτος διάλεξε την Εύβοια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Εύβοια

Βοήθησε και εσύ την Εύβοια να ανακάμψει, επιλέγοντας το για τις φετινές σου διακοπές. Εμείς σου δίνουμε όλους τους λόγους για να το κάνεις!

 

 

Δύσκολα να ξεχάσουμε τις καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού. Το νησί της Εύβοιας ήταν, ίσως, η μεγαλύτερη απώλεια. Αμέτρητα σπίτια και φυσικές εκτάσεις καταστράφηκαν. Φέτος, λοιπόν, παίρνουμε την απόφαση να στηρίξουμε την Εύβοια αποφασίζοντας να κάνουμε εκεί τις διακοπές μας. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση έδωσε ακόμα ένα κίνητρο να επισκεφτούμε την περιοχή αυτή, εκδίδοντας μία ψηφιακή κάρτα 150 ευρώ ως ενίσχυση για τους επισκέπτες.

 

 

Θα ξεκινήσουμε τη νοερή εξόρμηση μας στην Εύβοια μιλώντας για τις παραλίες του νησιού. Ποιες είναι οι must visit; Χρυσή Ακτή, Λιχαδονήσια, Μεγάλη Άμμος, Ζάρακες, Λιμνιώνας, Χιλιαδού, Βύθουρη και Μήλος. Οργανωμένες ή μη, με ψιλή αμμουδιά και γαλαζοπράσινα νερά! Στην Καρυστό, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του νησιού, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε περιπετειώδεις δραστηριότητες στην καρδιά της φύσης. Ιππασία, πεζοπορία, motocross, wind surfing και water sports!

 

Εύβοια

 

Πανέμορφα δάση, φαράγγια, ορεινά χωριά, γραφικά σοκάκια και υπέροχες παραλίες αποδεικνύουν ότι η Εύβοια ακόμα είναι το νησί με τη μεγαλύτερη φυσική ομορφιά! Συνδυάζει βουνό και θάλασσα με τον καλύτερο τρόπο! Μπορείτε, επίσης, να επισκεφτείτε και τα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού, το απόλυτο καταφύγιο γαλήνης και ηρεμίας! Τον μήνα του Αυγούστου πραγματοποιούνται και φανταστικά πανηγύρια.

 

Εύβοια

 

Επιλέγουμε την Εύβοια για δύο λόγους. Γιατί το νησί μας χρειάζεται για να ανακάμψει, αλλά και γιατί εμείς έχουμε ανάγκη να απολαύσουμε τις μαγικές ομορφιές του!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.