Home / Fashion  / Αστραφτερά items που θα αναβαθμίσουν τις glam εμφανίσεις σου!

Αστραφτερά items που θα αναβαθμίσουν τις glam εμφανίσεις σου!

Αστραφτερά
Μετέτρεψε το αγαπημένο σου φόρεμα στο πιο glam κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, με αστραφτερά κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τη night out εμφάνισή σου!

 

Για πολλούς από εμάς, αυτή η μεταβατική εποχή μπορεί να “κρύβει” αρκετούς κινδύνους, όσο αναφορά στο styling. Ωστόσο, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνουμε mix & match διάφορα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, ειδικά σε μία night out εμφάνιση. Ψηλές μπότες, δερμάτινα jackets, mini φορέματα και αστραφτερά κοσμήματα είναι μόνο μερικά από τα night.out essentials που θα χρειαστούμε για μία ολοκληρωμένο, αλλά και stylish look.

 

Η αλήθεια είναι, πως μετά την ανακοίνωση της H&M για τη συνεργασία της με τον οίκο Rabanne,.όλοι έχουμε στραφεί προς τα αστραφτερά κομμάτια, που ολοκληρώνουν τις βραδινές μας εμφανίσεις. Ακολουθώντας το μαύρο, το ασημί είναι μία από τις πιο διαχρονικές.αποχρώσεις για ένα total glam look, ακόμα και το φθινόπωρο. Ωστόσο, αν θέλουμε να βρισκόμαστε μέσα στο “κλίμα” της εποχής, αλλά και των trends, το καφέ είναι μία ιδανική επιλογή για μία βραδινή εμφάνιση. Μπορεί το καφέ να μην εντάσσεται στην κατηγορία των αστραφτερών χρωμάτων, ωστόσο τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις είναι και αυτά που θα καθορίσουν και την εμφάνιση. Επίλεξε ένα καφέ maxi φόρεμα και συνδύασέ το με χρυσά αξεσουάρ, όπως ζώνη, μεγάλα σκουλαρίκια και βραχιόλια.

 

Δες, παρακάτω, μερικά από τα πιο αστραφτερά αξεσουάρ για να δημιουργήσεις την πιο λαμπερή night out φθινοπωρινή εμφάνιση!

 

Μεταλλιζέ μπότα με τακούνι, Zara

   

 

Mini Petal leather top handle bag, Coperni

 

Τσάντα-φάκελος, PINKO 

Αστραφτερά

 

Millenia bracelet, Swarovski

Sequin Embellished Earrings, Rabanne

Αστραφτερά

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @carodaur/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada