Home / Fashion  / Η Givenchy επανασυστήνει τις iconic Shark Lock Boots

Η Givenchy επανασυστήνει τις iconic Shark Lock Boots

O γαλλικός οίκος Givenchy δίνει έμπνευση για τα φθινοπωρινά looks μας, παρουσιάζοντας μία ανανεωμένη εκδοχή των εμβληματικών Shark Lock Boots, με την υπογραφή του Matthew M. Williams.

 

Το 2012 η Givenchy χάρισε στον κόσμο της μόδας ένα από τα πιο εμβληματικά παπούτσια. Οι Shark Lock Boots έφεραν στα looks των fashion lovers έναν ανατρεπτικό αέρα παριζιάνικης κομψότητας. Σήμερα, ο πολυτελής γαλλικός οίκος επαναφέρει το κλασικό σχέδιο των Shark Locks, παρουσιάζοντας μία ανανεωμένη σειρά από νέα σχέδια, τα οποία φέρουν την υπογραφή του Matthew M. Williams.

 

 

Εκτός από το κλασικό σχέδιο των Shark Lock Boots, οι οποίες προσφέρουν μία διαχρονική κομψότητα με το χαρακτηριστικό λουκέτο 4G,.η Givenchy παρουσιάζει μία σειρά από σχέδια, τα οποία ανανεώνουν το εμβληματικό σχέδιο των “it” boots αυτής της σεζόν.

 

All about strass

Θέλοντας να δώσει μία glam αίσθηση στο κλασικό σχέδιο των παπουτσιών, ο Matthey M. Williams πρόσθεσε strass στις Shark Boots, συνδυάζοντας, έτσι, την παριζιάνικη κομψότητα με τις ανάγκες για μία ανατρεπτική night out εμφάνιση.

 

 
The biker edition

Εμπνευσμένο από τους ποδηλάτες, το σχέδιο των Shark Lock Biker Boots δίνει μία casual διάθεση και καλωσορίζει τη σεζόν με μία νέα αστική εκδοχή των εμβληματικών παπουτσιών, με χαμηλότερο τακούνι για μεγαλύτερη άνεση.

 

 
Cowboy style 

Παραμένοντας πιστή στις ανάγκες των καιρών, η Givenchy πρόσθεση στη συλλογή της τις Shark Lock Cowboy Boots,.οι οποίες αντλούν στοιχεία από τα κλασικά western looks.

 

 

www.givenchy.com 

 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada