Home / Men  / Grooming  / Απώλεια μαλλιών: Πώς να την αποφύγεις

Απώλεια μαλλιών: Πώς να την αποφύγεις

Φοβάσαι ότι η απώλεια μαλλιών θα σου χτυπήσει την πόρτα; Υπάρχουν μερικά tips για να το αποφύγεις!

 

Εσύ όπως και κάθε άνδρας ανησυχεί για μία πιθανή απώλεια μαλλιών. Ακόμα και αν τώρα έχεις πλούσια μαλλιά δυστυχώς αυτό μπορεί να αντιστραφεί χωρίς να καταλάβεις το πως. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι προληπτικός και να υιοθετήσεις ορισμένες συνήθειες για να το αποτρέψεις όσο περισσότερο μπορείς. Δεν έχεις λόγο να περιμένεις μέχρι να δεις την πρώτη αραίωση! Με το σωστό πρόγραμμα θα διατηρήσεις τα μαλλιά σου πλούσια για πολύ περισσότερο διάστημα!

Τα προϊόντα που θα πρέπει να προμηθευτείς για να αποφύγεις μία πιθανή απώλεια μαλλιών θα πρέπει να γίνει σε επικοινωνία με τον δερματολόγο σου. Ο τύπος και οι ανάγκες κάθε τρίχας και κεφαλιού είναι διαφορετικά! Ποια είναι τα συστατικά που πρέπει να εμπεριέχουν τα συγκεκριμένα products; Η φιναστερίδη εμποδίζει τον σχηματισμό μιας ορμόνης που συμβάλλει στην τριχόπτωση. Για την αύξηση της ροής του αίματος στους θύλακες των τριχών υπάρχει η μινοξιδίλη.

Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι καινούργιο! Η θεραπεία με λέιζερ χαμηλού επιπέδου διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη στο τριχωτό της κεφαλής! Τέλος, οφείλεις να ενισχύσεις τη διατροφή σου και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.