Home / Men  / Τα Acne Studios απογειώνουν το groovy style!

Τα Acne Studios απογειώνουν το groovy style!

Η νέα groovy συλλογή των Acne Studios για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 είναι μία ωδή στα ψυχεδελικά prints και στη disco αισθητική!

 

 

Τα Acne Studios δε σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις εντυπωσιακές συλλογές τους! Αυτήν τη φορά κυκλοφόρησαν την ανδρική τους σειρά για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 και μας ταξίδεψαν. Χαρακτήρισαν την collection groovy και έδωσαν έμφαση στα ψυχεδελικά prints και τη disco αισθητική. Πηγή έμπνευσης το εκλεπτυσμένο και τολμηρό στυλ εκείνης της εποχής. Ένα στυλ που ανά διαστήματα επανέρχεται ξανά στα trends σαν να μην έφυγε ποτέ από τη μόδα. Φυσικά η καμπάνια αποτύπωσε με μεγάλη ακρίβεια την αίγλη και τη λάμψη αυτών των δεκαετιών με μία φρέσκια ματιά, ώστε να τονιστεί και η ταυτότητα και η φιλοσοφία του brand.

 

 

Τη φωτογράφηση επιμελήθηκε ο Christopher Smith, ο οποίος έδωσε καθαρά ψυχεδελικές εικόνες, γεμάτες παγέτες, τιρκουάζ αποχρώσεις και houndstooth παντελόνια. Τα high wasted relaxed pants αποπνέουν έναν αέρα από 70s, ενώ τα κοστούμια με ρίγες ολοκληρώνουν ένα σοφιστικέ look. Ένα πολυτελές γούνινο παλτό κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ τα δερμάτινα μπουφάν με διακοσμητικές λεπτομέρειες προσφέρουν μία αβίαστα δροσερή αισθητική. Τα Acne Studios κατάφεραν με καταπληκτικά κομμάτια και φανταστική φωτογράφηση να δημιουργήσουν μία από τις καλύτερες καμπάνιες για την επερχόμενη σεζόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να την ανακαλύψετε μέσα από το official site!

 

 

www.acnestudios.com

Acne Studios

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.