Home / Wellness  / Health  / Αποτελεσματικές λύσεις της Frezyderm ενάντια στο κρυολόγημα!

Αποτελεσματικές λύσεις της Frezyderm ενάντια στο κρυολόγημα!

Frezyderm

Κρύωμα; Δεν αφήνεσαι, αμύνεσαι. Η Frezyderm μάς δίνει αποτελεσματικές λύσεις ενάντια στα συμπτώματα του κρυολογήματος. Ας τις ανακαλύψουμε!

 

Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη εποχή του κρυολογήματος. Ωστόσο, δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας καταβάλλει. Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και να το προλάβουμε! Πώς; Η Frezyderm προτείνει αποτελεσματικές λύσεις κατά των συμπτωμάτων! Τρεις νέες ειδικά σχεδιασμένες λύσεις ανακούφισης και “θωράκισης” για τη φετινή σεζόν.

 

 

Ξεκινάμε με την ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού. Ο πονόλαιμος δυσκολεύει πολύ την καθημερινότητά μας σε όλες τις εκφάνσεις της. Το συμπλήρωμα διατροφής για τοπική εφαρμογή, με συνδυασμό φυσικών συστατικών, όπως πρόπολη, μέλι, εκχύλισμα θυμαριού και βιταμίνη C είναι η λύση. Συμβάλλει στην καταπράυνση και την ανακούφισή τους (για παιδιά από 3 ετών).

 

Η μπουκωμένη μύτη προκαλεί έντονη δυσφορία και ταλαιπωρία. Πώς θα πετύχουμε τη ρινική αποσυμφόρηση; Με το Frezyderm cleaner hypertonic Strong, το υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα ισχυρής διάχυσης. Σε συνδυασμό με το θαλασσινό νερό Frezyderm Hypertonic από τον κόλπο Cancale στη Βρετάνη, ευρέως γνωστό για την ποιότητα και την καθαρότητα των υδάτων του. Είναι 100% φυσικό, χωρίς συντηρητικά και ενδείκνυται για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες.

Ωστόσο, η άμυνα είναι το άλφα και το ωμέγα. Το Frezyderm immuno συμπλήρωμα διατροφής είναι μία κάψουλα που αποτελείται από 4 μικροταμπλέτες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Πορτοκαλί, κίτρινες και μπλε ταμπλέτες που συμβάλλουν με τα στοιχεία τους στην ενίσχυση του οργανισμού και τον θωρακίζουν από τα κρυολογήματα!

 

Η καινοτομία Efycaps Technology επιτρέπει την ελεγχόμενη τοπικά και χρονικά απελευθέρωση των συστατικών. Προσφέρει σταθερότητα, βιοδιαθεσιμότητα και συνέργεια όλων των συστατικών. Ανακαλύψτε τις λύσεις της Frezyderm και ενισχύστε την υγεία σας.

 

www.frezyderm.com

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?