Home / Wellness  / Health  / Αντιμετωπίζοντας την παχυσαρκία μαζί με τη Συμμαχία!

Αντιμετωπίζοντας την παχυσαρκία μαζί με τη Συμμαχία!

Συμμαχία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, η Συμμαχία οργανώνει ειδικές εκδηλώσεις για την πρόληψη και τη θεραπεία.

 

Στις 4 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας και η οργάνωση Συμμαχία μάς καλεί να καταπολεμήσουμε μαζί την παχυσαρκία! Σε μία ειδική εκδήλωση για την ανησυχητικά αυξανόμενη συχνότητα της νόσου στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Για φέτος, το θέμα είναι “Αντιμετωπίζοντας την Παχυσαρκία Μαζί/ Addressing Obesity Together”, το οποίο αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την αξία της πρωτοβουλίας action4obesity της συμμαχίας 30 επιστημονικών εταιρειών και οργανισμών που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους. Διοργανώνεται μία συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στις 4 Μαρτίου!

Παράλληλα, από τις 7-9 Μαρτίου λαμβάνει χώρα το 18ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, από την. Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, στο ξενοδοχείο Royal Olympic. Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, από τις πιο ιστορικές και σημαντικές ιατρικές εταιρείες. Από το 1991 που ιδρύθηκε, έχει σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία, προς όφελος των Ελλήνων επαγγελματιών υγείας. Μέλη της είναι γιατροί όλων των ειδικοτήτων, αλλά και διαιτολόγοι-διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, νοσηλευτές, επαγγελματίες υγείας που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τη μεγάλη πρόκληση που αποτελεί η παχυσαρκία και οι πολλές και ποικίλες επιπλοκές της.

Η παχυσαρκία αποτελεί ένα από τα βασικότερα και σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι χώρες και αναζητά λύσεις.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?