Home / Fashion  / Χρωματιστά crochet για την απόλυτη ρετρό εμφάνιση

Χρωματιστά crochet για την απόλυτη ρετρό εμφάνιση

Χρωματιστά crochet
Μία από τις πιο νοσταλγικές και ρετρό τάσεις, που κάνουν την επιστροφή τους κάθε καλοκαίρι, είναι τα crochet. Ιδιαίτερα δημοφιλή κατά τις δεκαετίες των 60s και 70s, τα crochet iems δίνουν μία δροσερή και bohemiam αύρα στα καλοκαιρινά μας looks. Σήμερα, τα σύγχρονα trends και οι τάσεις της Gen Z.υποδεικνύουν τα χρωματιστά crochet, ως την απόλυτη εναλλακτική αυτού του αγαπημένου και άκρως καλοκαιρινού υφάσματος.

 

Τα crochets έκαναν την εμφάνιση ως fashion item, στις καλοκαιρινές.πασαρέλες το 1960 και 1970 και, εκ τότε, αποτελούν σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Σήμερα, μεγάλοι σχεδιαστές και οίκοι δίνουν τη δική τους προσέγγιση στο αγαπημένο μας crochet, βάζοντας χρώμα σε αυτό το ξεχωριστό υλικό. Μπορεί τα διαχρονικά neutral και λευκά crochets να βρίσκονται πάντοτε στη μόδα, ωστόσο, για αυτήν τη σεζόν, φρόντισε να επιλέξεις χρώμα,.προκειμένου, όχι μόνο να είσαι μέσα στις πιο τελευταίας τάσεις, αλλά και να αποκτήσεις την απόλυτη vintage διάθεση στην γκαρνταρόμπα σου!  Χρωματιστά crochet

 

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χρωματιστά crochet crochet items, μέσω των οποίων θα δημιουργήσεις την πιο ρετρό.και δροσερή εμφάνιση για αυτό το καλοκαίρι, ιδανική τόσο για τις διακοπές σου, όσο και για την πόλη.

 

Ring halterneck crochet dress, Anna Kosturova

 

 

Top με λουλούδια, Zara

Χρωματιστά crochet

Cotton skirt, Oscar De La Renta

Butterfly top, SANDRO

Χρωματιστά crochet

Nola flared pants, Rotate Birger Christensen

Mini bag, Mango

Χρωματιστά crochet

Open toe flat sandals, Manebi

 

Κεντρική φωτογραφία: @mimiarr

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada