Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Amanda Mpn είναι το σημερινό style inspo μας

Η Amanda Mpn είναι το σημερινό style inspo μας

Amanda Mpn

Ένα Scandi girl, όπως η Amanda Mpn, αποτελεί πάντα την τέλεια fashion έμπνευση. Η influencer μοιράστηκε τα πιο τέλεια στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη χώρα μας!

 

Έχουμε εκφράσει και στο παρελθόν την αδυναμία μας για τα Scandi girls! Οι fashion influencers από την Κοπεγχάγη έχουν καταφέρει να δώσουν το δικό τους στίγμα, με το ξεχωριστό στυλ τους. Είναι effortless, άνετο, πάντα stylish και πάντα τόσο cool. Ένα από αυτά τα κορίτσια είναι και η Amanda Mpn! Η ίδια βρέθηκε και στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράστηκε με τους followers της τα summer looks της. Όπως είναι φυσικό εμείς εμπνευστήκαμε από αυτά και τα μοιραζόμαστε μαζί σας για να βρείτε και εσείς το inspo που αναζητείτε!

 

Μέσα από τα looks της βλέπουμε το πόσο πετυχημένα αναδεικνύει το simple and perfect! Φοράει λινά, girly χρώματα, λευκό, loose γραμμές, crochet, φανταστικά bikinis και ξεχωριστά αξεσουάρ και κοσμήματα! Εμείς λατρέψαμε κάθε της εμφάνιση και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τις αντιγράψεις!

 

Κάποια από τα looks που μας εντυπωσίασαν βρίσκονται παρακάτω! Ποιο είναι το αγαπημένο σου; Κάποια από τα looks που μας εντυπωσίασαν βρίσκονται παρακάτω!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source/ Κεντρική φωτογραφία: Amandampn/ Instagram All photos source/ Κεντρική φωτογραφία: Amandampn/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.