Home / Beauty  / Φριζάρισμα μαλλιών και τρόποι αντιμετώπισης!

Φριζάρισμα μαλλιών και τρόποι αντιμετώπισης!

Τα μαλλιά σας υποφέρουν από φριζάρισμα, λόγω της ζέστης και της υγρασίας; Δείτε πώς μπορείτε να τα ξανά κάνετε λεία και απαλά!

 

Με αυτήν τη ζέστη και την υγρασία είναι λογικό τα μαλλιά σας να χάνουν τη λάμψη τους. Παρουσιάζουν έντονο φριζάρισμα και δεν είναι, πλέον, απαλά. Όλα αυτά υποδεικνύουν ότι χρειάζονται παραπάνω φροντίδα, για να μπορέσουν να επανέλθουν. Χρειάζονται extra ενυδάτωση, καθώς είναι ξηρά και αφυδατωμένα. Υπάρχουν προϊόντα που θα βοηθήσουν σημαντικά στην αντιμετώπιση του φριζαρίσματος, σε συνδυασμό με μερικά tips.

 

Για αρχή είναι καλό να αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο και να επιλέξετε ένα ξηρό σαμπουάν. Πάντα να τα λούζετε με χλιαρό νερό και να μη ξεχνάτε να εφαρμόσετε το λαδάκι μαλλιών. Το φριζάρισμα θα μειωθεί δραστικά αν περιορίσετε τα εργαλεία styling. Tα anti-frizz προϊόντα θα καλύψουν τέλεια τις ανάγκες των μαλλιών σας.

 

P.S.! Τα hairstyles που θα σας βοηθήσουν είναι τα εξής: Φουλάρια ή στέκες, πλεξούδες, ponytails και buns.

 

Δείτε τα hair products που σας προτείνουμε!

 

Gisou Propolis Spray- Ένα hair spray εμπλουτισμένο με πρόπολη, το οποίο δυναμώνει και ενισχύει την τρίχα, προστατεύοντας την από τον ήλιο, δημιουργώντας και όγκο.

Courtesy of Sephora

 

Olaplex Bond Smoother– Μία επανορθωτική θεραπεία styling για να αντιμετωπίσετε το φριζάρισμα. Λειαίνει, μαλακώνει και δυναμώνει όλους τους τύπους μαλλιών.

Courtesy of Sephora

 

 Moroccanoil Volumizing Mist – Spray κατά του φριζαρίσματος χαρίζει όγκο μεγάλης διάρκειας. Εμπλουτισμένο με έλαια, αμινοξέα και αλάτι της θάλασσας. 

Courtesy of Sephora

 

Aveda Smooth Infusion Perfect Blow Dry– Το ελαφριάς σύνθεσης anti frizz product προστατεύει, θωρακίζει και ανανεώνει την τρίχα. 100% vegan, αποθεί την υγρασία και λειαίνει τα μαλλιά.

Courtesy of Attica

 

Natura Siberica Hair Balm– Θρεπτικό μαλακτικό που κάνει απαλά τα μαλλιά. Πλούσιο σε βιταμίνες ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα.

Courtesy of Attica

 

L’ Oreal Professionnel– Spray που προσφέρει μαλλιά με δυνατό κράτημα και μακράς διάρκειας προστασία κατά του φριζαρίσμαρτος, ακόμη και σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες.

Courtesy of Attica

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.