Home / Beauty  / Ιούνιος γεμάτος skincare, μακιγιάζ και αρώματα!

Ιούνιος γεμάτος skincare, μακιγιάζ και αρώματα!

Ο Ιούνιος περιλαμβάνει μερικές φανταστικές και καινούργιες κυκλοφορίες στον τομέα της φροντίδας της επιδερμίδας, του μακιγιάζ και των αρωμάτων!

 

Υποδεχτήκαμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού με νέες, φρέσκες και εκπληκτικές beauty κυκλοφορίες. Ο Ιούνιος γέμισε με νέα προϊόντα από γνωστά beauty brands! Φροντίδα προσώπου και σώματος, μακιγιάζ και μεθυστικά αρώματα. Αυτούς τους μήνες οφείλουμε να δώσουμε την κατάλληλη προσοχή και στους τρεις τομείς, για να φροντίσουμε τόσο την εμφάνιση μας, όσο και την υγεία της επιδερμίδας μας. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα drops αυτού του μήνα για να απογειώσετε την καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς σας!

 

Kylie Cosmetics X Anastasia Papanikolaou

Η Kylie Jenner συνεργάστηκε με την κολλητή της Anastasia Papanikolaou για την πιο fun make up collection. Ζωηρές, αλλά και nude αποχρώσεις σε ένα μακιγιάζ set που έχει όσα χρειάζεστε! Σκιές, lip gloss, eyeliner και highlighter.

 

 

Pharell’s Williams Humanrace

Το brand του Pharell Williams πρόσθεσε μία σειρά με αντηλιακά. Τα δυο νέα προϊόντα προσφέρουν προστασία από τις ηλιακές ακτίνες, αλλά και από το μπλε φως. Είναι εγκεκριμένα από γνωστούς δερματολόγους και φτιαγμένα από 50% ανακυκλώσιμα υλικά.

 

 

r.e.m. beauty third drop!

Ο μήνας Ιούνιος βρήκε το r.e.m. beauty της Ariana Grande με τρίτη συλλογή, την on your collar collection. Διατίθενται 10 νέες σαγηνευτικές αποχρώσεις για τα χείλη, εμπνευσμένες από τα 50s και τα 60s. Παράλληλα περιλαμβάνονται και lip liner, lip oil και lip balm.

 

 

COMME des GARÇONS Zero

Το brand COMME des GARÇONS κυκλοφόρησε ένα νέο genderless άρωμα με τίτλο Ζερο. Είναι πλούσιο σε γήινες και ξηλώδεις νότες όπως, περγαμόντο, κέδρο, βέριβερ, μόσχο και τριαντάφυλλο. Αντιπροσωπεύει την επιστροφή στη γη, μία ριζική έκφραση της απλότητας.

 

 

YSL Beauty Nu Lip και Cheek Balmy Tint

Η NU σειρά της YSL Beauty είναι αφιερωμένη στη Gen Z και τώρα ενημερώνεται με νέο προϊόν. Το Lip και Cheek Balmy Tint είναι ένα product πολλαπλών χρήσεων σε διάφορες αποχρώσεις. Πρόκειται για ένα ρουζ balm, το οποίο προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση σε μάγουλα και χείλη, με μία συσκευασία.

 

Μη ξεχνάτε ότι αυτόν τον μήνα η Hailey Bieber μάς σύστησε το Rhode και η Kim Kardashian το SKKN!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.