Home / Fashion  / Το short suit είναι το πιο chic σύνολο της φετινής άνοιξης!

Το short suit είναι το πιο chic σύνολο της φετινής άνοιξης!

short suit

Ένα από τα must have της φετινής άνοιξης είναι το κομψό short suit. Βερμούδα και blazer και έχετε μία εμφάνιση που θα ξεχωρίσει!

 

Μπορεί να λατρεύουμε τον συνδυασμό wide leg παντελόνι με blazer, αλλά ήρθε η στιγμή να τον ανανεώσουμε. Φέτος, οι μεγάλοι οίκοι μόδας ανέδειξαν τη βερμούδα ως ένα από τα it items της άνοιξης, αλλά και του καλοκαιριού. Συνδυάστηκε με κλασικά blazers, με cropped, με σακάκια με δεσίματα στη μέση, με vests και φυσικά με fresh μπλουζάκια και tops. Το λεγόμενο short suit είναι μία ανανεωμένη εκδοχή του tailoring, κάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας.

 

Φοριέται υπέροχα και από άντρες και από γυναίκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα από τα outfits της Gigi Hadid για την προώθηση της σειράς Next in fashion. Το super model επέλεξε ένα short suit σε χρώμα μπεζ από το brand του Brandon Maxwell και το συνδύασε με ένα διάφανο πουκάμισο. Αν θέλετε να παραμείνετε classy, αλλά με έναν πιο fresh τόνο, αυτός ο συνδυασμός είναι για σας.

 

Δείτε τα κομμάτια που σας προτείνουμε για να έχετε ένα πετυχημένο short suit! Δείτε τα κομμάτια που σας προτείνουμε για να έχετε ένα πετυχημένο short suit!

Brunello Cucinelli

Bernadette

short suit

Valentino

Joseph

Jacquemus

Etro

The Attico

short suit

Jacquemus

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.