Home / Fashion  / Η Jennie Kim παρουσιάζει τη νέα Chanel τσάντα

Η Jennie Kim παρουσιάζει τη νέα Chanel τσάντα

Jennie Kim

Ο οίκος Chanel ταξίδεψε με τη Jennie Kim στο Σεούλ της Νότιας Κορέας για την καμπάνια της καινούργιας τσάντας.

 

Το φωτογραφικό δίδυμο Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin αποθανάτισε τη Jennie Kim των Blackpink στους δρόμους του Σεούλ, φορώντας Chanel. Η καλλιτέχνης της Κ-pop παρουσίασε τη νέα Chanel 22 τσάντα. Είναι πρεσβευτής της μάρκας από το 2017 και στο παρελθόν έχει εμφανιστεί και σε άλλες καμπάνιες. Στη Coco Neige για ski wear και στη Coco Crush για κοσμήματα. Αυτήν τη φορά απογειώνει τη mini έκδοση της Bag 22. Lily Rose Depp, Margaret Qualley και Whitney Peak είχαν παρουσιάσει τις εκδόσεις tote και backpack.

 

 

“Αυτές οι εικόνες αποτελούν μία ακριβή αναπαράσταση του ποια πραγματικά είμαι. Οι φωτογράφοι με αποκαλούν my girl και όχι my Jennie Kim, κάτι που μου υπενθυμίζει ότι είμαι και άλλα πέρα από τη Jennie των Blackpink”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

 

 

Η καινούργια καμπάνια τιμάει και την κληρονομιά της πατρίδας της. Το σκηνικό, αλλά και τα Chanel κομμάτια που φοράει μάς βάζουν σε spring mood με έναν classy τρόπο. Η Jennie αποτελεί μία από τις πιο έξυπνες κινήσεις του οίκου, καθώς όπου και αν παρουσιάζεται η αξία του brand εκτοξεύεται. Και αυτή η καμπάνια δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς έχει γνωρίσει ήδη τεράστια επιτυχία πριν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.