Home / Beauty  / Το headband θα αντικαταστήσει τα φουλάρια;

Το headband θα αντικαταστήσει τα φουλάρια;

headband

Το απόλυτο αξεσουάρ για τα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι ακούει στο όνομα headband και πρόκειται για τη γνωστή και τόσο girly στέκα μαλλιών!

 

Το καλοκαίρι λατρεύουμε να φοράμε αξεσουάρ καθώς πετυχαίνουμε δύο hair στόχους μας. Έχουμε πανεύκολα και γρήγορα ένα τέλειο hairstyle, αλλά και έναν σύμμαχο για να αντέχουμε τη ζέστη. Είτε αν μαζέψουμε τα μαλλιά μας με ένα αξεσουάρ, είτε το χρησιμοποιήσουμε για να τα απομακρύνουμε από το πρόσωπό μας, θα καταφέρουμε να ιδρώσουμε λιγότερο και να κάνουμε την επιδερμίδα μας να δροσιστεί έστω και για λίγο. Φέτος, οι μεγάλοι οίκοι ανέδειξαν το headband, τη γνωστή σε όλους στέκα μαλλιών, ως το απόλυτο hair αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού.

 

https://www.instagram.com/p/CeEctrCK9hs/

 

Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και κάθε τύπο μαλλιών, από πολύ μακριά μέχρι πολύ κοντά, ακόμα και σε pixie cut. Σύμφωνα με experts, το headband ήρθε για να αντικαταστήσει τα φουλάρια, καθώς αποτελεί μία πιο άνετη, girly και καλοκαιρινή επιλογή. Ιδανικό για bad hair days, αλλά και για μετά τη θάλασσα. Είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα 60s και τα 70s. Δεκαετίες που είναι στην κορυφή των τάσεων γι’ αυτήν τη σεζόν. Το αξεσουάρ απογειώθηκε και από το Chanel show! Φορέστε το συγκεκριμένο αξεσουάρ σε κάθε περίσταση και με κάθε outfit και απογειώστε την εμφάνισή σας.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.