Home / Men  / Grooming  / Το fragrance brand του Drake κυκλοφορεί τα πρώτα του κεριά!

Το fragrance brand του Drake κυκλοφορεί τα πρώτα του κεριά!

Drake fragrance

Μετά από μεγάλη αναμονή, το Better world fragrance house του Drake κυκλοφορεί τα πρώτα του κεριά!

 

Το όραμα του Drake για το wellness and beauty brand του ήταν να δημιουργήσει έναν πολυτελή οίκο αρωμάτων για όλους. Με το Better world fragrance house επιθυμεί να κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη, μέσα από τις μυρωδιές. Ακόμα και αν ο διάσημος rapper είχε δηλώσει τη δημιουργία του brand αρκετό καιρό πριν, έδωσε τώρα στο κοινό τα πρώτα προϊόντα του. Δεν ήθελε να γίνει τίποτα βιαστικά, ώστε να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Με τα πρώτα κεριά που κυκλοφόρησε προσφέρει σε πέντε κομμάτια όλες τις πτυχές της ομορφιάς και του αρώματος.

 

 

Το Better world fragrance house ανήκει στον όμιλο Parlux, μέλη του οποίου είναι και άλλα επώνυμα brands. O Drake συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία των κεριών! Σκοπός του είναι να μπουν τα αρώματα σε κάθε αγαπημένο χώρο. Όλα τα κεριά είναι paraben free και χωρίς φθαλικές ενώσεις. Κάθε κερί συνοδεύεται από μία χρυσή υπογραφή σχεδιασμένη από τον καλλιτέχνη.

 

 

Για παράδειγμα το Sweeter Tings, ένα από τα 5 κεριά του fragrance brand του Drake, έχει μία νοσταλγική και εθιστική μυρωδιά που αποπνέει αισθήματα άνεσης και καλοσύνης. Οι νότες από εσπεριδοειδή συνδυάζονται με τριαντάφυλλα και ίριδα. Κάθε κερί έχει μία μοναδική σύνθεση και μία εκπληκτική μυρωδιά!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.