Home / Good Life  / Art & Culture  / Τα 10 καλύτερα albums της χρονιάς

Τα 10 καλύτερα albums της χρονιάς

10 καλύτερα albums

Ποιοι καλλιτέχνες ξεχώρισαν μουσικά τη χρονιά που διανύσαμε; Ποια ήταν τα 10 καλύτερα albums για το 2022;

 

Από την ανασκόπηση του 2022 δε θα μπορούσε να λείπει ο τομέας της μουσικής. Τεράστιοι αστέρες της μουσικής κυκλοφόρησαν φανταστικά albums. Φέτος, παρατηρήσαμε ότι αυξήθηκε αρκετά το ενδιαφέρον του κοινού στην αγορά βινυλίου. Ορισμένοι βετεράνοι του είδους επέστρεψαν, μετά από κάποια χρόνια απουσίας, ενώ νέα ταλέντα βγήκαν στο φως και κατέκτησαν αμέτρητους fans. Κάθε μουσικός καλλιτέχνης είχε τον δικό του ήχο, τη δική του ιστορία να αφηγηθεί. Ο καθένας από εμάς σημαδεύτηκε από ένα τραγούδι, έναν δίσκο ή ακόμα και από έναν καινούργιο καλλιτέχνη που ανακάλυψε φέτος.

 

Κάθε χρονιά πρέπει να είναι γεμάτη μουσική και αυτή μάς χάρισε εκπληκτικά και ποικίλα hits που θα ακούμε για πολύ καιρό. Κάποια από τα τραγούδια θα μας συντροφέψουν και το 2023, καθώς θα περιμένουμε νέα ακούσματα να κυκλοφορήσουν! Μέσα από τα μεγαλύτερα μουσικά sites και μέσα από τις μουσικές streaming πλατφόρμες συγκεντρώσαμε τα 10 καλύτερα albums της χρονιάς, εκείνα που σημείωσαν τη μεγαλύτερη εποχή.

 

Ο δικός σας καλλιτέχνης κατάφερε να βρεθεί στη λίστα; Εσείς ποιο album θα θέλατε να προσθέσετε;

 

Un Verano Sin Ti- Bad Bunny

 

Harry’s House- Harry Styles

 

Beyoncé- Renaissance 

 

Rosalia- Motomami

 

Kendrick Lamar- Mr. Morale and the Big Steppers

 

Taylor Swift- Midnights

 

The Weeknd- Dawn FM

 

Pusha T- It’s Almost Dry

 

Drake and 21 Savage- Her loss

 

Steve Lacy- Gemini Rights

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.