Home / Men  / Ο James Franco συνιδρυτής και designer του Paly Hollywood!

Ο James Franco συνιδρυτής και designer του Paly Hollywood!

James Franco

Κάτι που πολλοί από εμάς δε γνωρίζαμε, είναι ότι ο ηθοποιός James Franco είναι συνιδρυτής και designer του brand Paly Hollywood.

 

Το Paly Hollywood ξεκίνησε αθόρυβα πέρυσι με μία συλλογή από distressed T-shirts, φούτερ και χειροποίητα πλεκτά πουλόβερ. Η επιγραφή Hollywood is hell πρωταγωνίστησε στη σειρά ένδυσης, μία σειρά που εξερεύνησε μερικές από τις τραγωδίες των ηρώων του Tinseltown. Με τα γραφικά, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την καλλιτεχνική κλίση των συλλογών, το brand βρήκε γρήγορα ακόλουθους. Αυτό που δεν είχε αποκαλυφθεί, μέχρι στιγμής, είναι ότι ο James Franco είναι συνιδρυτής και designer του brand!.Ο ίδιος από πάντα αγαπούσε την τέχνη και τώρα βλέπουμε μερικά από τα σχέδια του τυπωμένα σε κομμάτια ρουχισμού.

 

 

Μαζί του, στη δημιουργία και τη διαχείριση του brand , o καλός του φίλος Kyle Lindgren. Ο τελευταίος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σχετικό με τη μόδα, αλλά και με την ανάπτυξη επιχειρήσεων. Από τα κομμάτια που έχουν σχεδιάσει μαζί αποδεικνύεται η τεράστια προσοχή που έχουν δώσει για τη δημιουργία τους. Σχεδόν κάθε ένα από αυτά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και δουλεμένα προσωπικά από τους Kyle Lindgren και James Franco.

 

James Franco

 

Πηγή έμπνευσης για τα γραφικά η ιδιαίτερη και πλούσια ιστορία του Hollywood. Κοιτάζοντας το μέλλον, οι δύο συνεργάτες και φίλοι σκοπεύουν να επεκτείνουν το brand τους.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.