Home / Men  / Grooming  / Το νέο Noir Extreme Parfum από τον Tom Ford

Το νέο Noir Extreme Parfum από τον Tom Ford

Η μάρκα ομορφιάς Tom Ford παρουσιάζει το καινούργιο, ισχυρό και απελευθερωτικό, Noir Extreme Parfum!

 

“Το Noir Extreme Parfum εκφράζει τη δραματική δυαδικότητα ενός εκλεπτυσμένου άνδρα”, δήλωσε για το καινούργιο άρωμα ο Tom Ford. Είναι ισχυρό, δυναμικό και απελευθερωτικό, εμλουτισμένο με ζεστασιά και έντονο αισθησιασμό. Τα βασικά του συστατικά είναι το πικάντικο κάρδαμο, το Shimoga Ginger, το tonka bean και το guaiacwood. Η πρώτη εντύπωση μαγνητίζει, ενώ σταδιακά αποκαλύπτονται οι φρέσκες νότες του. Ο συνδυασμός North African Neroli Essence και Italian Mandarin διατηρήθηκε και σε αυτό το άρωμα.

Πρόκειται για μία συγχορδία από νότες εσπεριδοειδών που συναντάμε και στο αρχικό Noir Extreme EDP. Η φλοράλ καρδιά από Bulgarian Rose Orpur® και rose absolute αναμειγνύεται με άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί, ενώ ο εθιστικός χαρακτήρας του Indian kulfi accord, αποκαλύπτει ένα σαγηνευτικό αντίκτυπο με αναζωογονητική αίσθηση.

Η ζεστασιά από τα ξύλα και το κεχριμπάρι αναδεικνύεται με το Cedarwood Orpur® από το Τέξας και το Guaiacwood από την Παραγουάη. Το πλούσιο άρωμα του Tonka Bean από την Βενεζουέλα συνδυάζεται με τη δελεαστική vanilla Gousse Bourbon Delight, ενώ οι νότες δέρματος και η ακολουθία suede προσδίδουν πολυτέλεια και αισθησιασμό. Το νέο πολυτελές Noir Extreme Parfum προσφέρεται σε ένα λείο μπουκάλι μεταλλικού χρυσού χρώματος. Ο Tom Ford σάς έδωσε το πιο must χειμερινό άρωμα!

 

www.tomford.com/beauty

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.