Home / Good Life  / Το Τόκιο Disney Resort δημιούργησε ένα εντυπωσιακό Toy Story Hotel!

Το Τόκιο Disney Resort δημιούργησε ένα εντυπωσιακό Toy Story Hotel!

Μία συναρπαστική εμπειρία για τους fans του γνωστού franchise έρχεται από το Τόκιο Disney Resort που δημιούργησε το Toy Story Hotel.

 

Courtesy of Disney/Pixar

 

Τον Μάιο του 2022 το Τόκιο Disney Resort θα γιορτάσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά του δημιουργήματα. Το Toy Story Hotel είναι γεγονός και αποτελεί μία συναρπαστική εμπειρία που θα ξετρελάνει fans και μη. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε ένα one of a kind ξενοδοχείο, όπου κάθε δωμάτιο είναι επιπλωμένο με την signature ταπετσαρία μπλε του ουρανού που κοσμεί το δωμάτιο του Andy.

 

Courtesy of Disney/Pixar

 

Τα έπιπλα μοιάζουν με το σχήμα των παιχνιδιών και αφίσες από τους χαρακτήρες διακοσμούν τους τοίχους. Περιλαμβάνεται ένα Lotso’s Garden Cafe για πρωινό, καφέ και δείπνο, αλλά και διάφορες αίθουσες παιχνιδιών.

 

Courtesy of Disney/Pixar

Στην αυλή βρίσκονται τεράστιες φιγούρες του Woody και του Bo Peep, ενώ της Jesse και του Buzz Light-year βρίσκονται στην είσοδο. Το lobby είναι ένας πολύχρωμος χώρος γεμάτος διασκέδαση με πλακάκια δαπέδου, σχεδιασμένα να μοιάζουν με παζλ. Στην ίδια λογική είναι και το ταβάνι το οποίο είναι φτιαγμένο για να μοιάζει με επιτραπέζιο παιχνίδι. 

 

Ανακαλύψτε το ξενοδοχείο καλύτερα μέσα από το official site. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.