Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Σινεμά με θέα επιστρέφει στις 26 Ιουνίου

Το Σινεμά με θέα επιστρέφει στις 26 Ιουνίου

Σινεμά με θέα

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης διοργανώνουν για 9η χρονιά το Σινεμά με θέα!

 

Μαγικές καλοκαιρινές βραδιές χάρη στο Σινεμά με Θέα! Για 9η χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης οργανώνουν μοναδικές κινηματογραφικές αποδράσεις με φανταστική θέα! Από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 26 Ιουλίου, σε από πιο όμορφα σημεία της πόλης, υμνείται ο κινηματογράφος! Ο θερινός κινηματογράφος στο μέγαρο έγινε στέκι για τους σινεφίλ και αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις για τις καλοκαιρινές μας μέρες στην πόλη.

 

 

Ποιες είναι οι ταινίες που θα προβληθούν; Το γαλλικό “Μάλιστα, σεφ!” Μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και της μαγειρικής. Η Σάρλοτ Γουέλς μάς μιλάει για την πατρική αγάπη στο υποψήφιο για Oscar “Aftersun”. Οι “Νυχτερινοί επισκέπτες” μάς παρασέρνουν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στα 80s στο Παρίσι. Η γλυκόπικρη κομεντί “Καραόκε” της Μος Ρόσεναλ και η πληθωριακή κομωδία “Αυτά που δεν λέγονται” του Σεσκ Γκέι. Και οι πέντε αποτελούν σπουδαίες ταινίες που αξίζει να παρακολούθησετε.

 

Πρόγραμμα προβολών:

Ώρα προβολής: 21:30

26, 27, 28 Ιουνίου Μάλιστα, σεφ!

3, 4, 5 Ιουλίου Aftersun

10, 11, 12 Ιουλίου Νυχτερινοί επισκέπτες

17, 18, 19 Ιουλίου Καραόκε

24, 25, 26 Ιουλίου Αυτά που δεν λέγονται 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

5€ (γενική είσοδος) – 4€ (μειωμένο)

Προπώληση εισιτηρίων: στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.tch.gr.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.