Home / Good Life  / Τα καλύτερα road trips στον κόσμο!

Τα καλύτερα road trips στον κόσμο!

road trips

Ποια έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα road trips στον κόσμο; Ανακαλύψτε μοναδικά φυσικά τοπία με ένα αυτοκίνητο!

Life is a road trip! Πολλοί παρομοιάζουν τη ζωή με ένα οδικό ταξίδι… Εμείς παίρνουμε αυτήν τη φράση ως έμπνευση και σας παρακινούμε να την ανακαλύψετε μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ένα ταξίδι με τέσσερις ρόδες είναι μία εμπειρία ζωής. Διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πολύ πιο κοντά στη φύση, με μεγαλύτερες προκλήσεις, αλλά και μεγαλύτερες ανταμοιβές. Ο καλός καιρός του καλοκαιριού και του φθινοπώρου είναι ιδανικός για εξερευνήσεις στη φύση. Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα road trips που θα σας χαρίσουν μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες;

 

Great Ocean Road, Αυστραλία

Ένας τεράστιος δρόμος δίπλα στις “άγριες” ακτές της νοτιοανατολικής Αυστραλίας. Μακριά από τον τουρισμό θα ανακαλύψετε τη χλωρίδα και την πανίδα της χώρας με έναν γαλήνιο και αγνό τρόπο. Στον δρόμο σας θα βρεθεί και το εμβληματικό μνημείο των Δώδεκα Αποστόλων, με τους πανύψηλους βράχους μέσα στη θάλασσα.

 

Route 66, Αμερική

Από το Los Angeles μέχρι το Σικάγο με αυτοκίνητο. Ένα από τα πιο γνωστά road trips το οποίο βρίσκεται σε βιβλία, shows, τραγούδια και ταινίας. Σίγουρα αξίζει μία θέση στη bucket list σας!

 

Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού, Νορβηγία

Μικρά διάσπαρτα νησιά στον Ωκεανό ενώθηκαν με έναν περιπετειώδη και παράξενο δρόμο. Απολαύστε τη μαγεία της θάλασσας σε μία τολμηρή, αλλά και fun διαδρομή.

 

Μεγάλο πέρασμα St Bernard, Ιταλία

Από τη γοητευτική πόλη του Τορίνο μέχρι τη λίμνη Montreaux της μαγικής Ελβετίας. Μία διαδρομή ιδανική για φυσιολάτρεις, με breath taking θέα στις Άλπεις.

Ring Road, Ισλανδία

Η Ισλανδία είναι γνωστή για τα μοναδικά φυσικά τοπία της. Ο καλύτερος τρόπος για να την ανακαλύψετε είναι οδικώς! Μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο νου σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.