Home / Good Life  / Το Πικ Νικ Urban Festival 2023 επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!

Το Πικ Νικ Urban Festival 2023 επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!

Πικ Νικ
Συμπληρώνοντας 13 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, το Πικ Νικ Festival επιστέφει, αυτή τη φορά στον χώρο της Νέας Παραλίας, με τη συντροφιά της ταινίας του Γιώργου Γούση, Μαγνητικά Πεδία!

 

Το Πικ Νικ Festival μάς προσκαλεί σε μία ιδιαίτερη εκδρομή στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πρόκειται να στηθεί ένας εναλλακτικός και πιο urban, θερινός κινηματογράφος, ο οποίος θα μας ταξιδέψει με το υπαρξιακό road movie του Γιώργου Γούση, Μαγνητικά Πεδία.

 

 

Τα Μαγνητικά Πεδία είναι μια ταινία γυρισμένη με την αισθητική της βιντεοκάμερας, μας οδηγεί.στα πιο απόκρημνα ακρωτήρια της ανθρώπινης υπόστασης. Η ταινία απέσπασε τα σημαντικότερα κινηματογραφικά βραβεία, ανάμεσά τους ο Χρυσός Αλέξανδρος του Thessaloniki International Film Festival.και το βραβείο καλύτερης ταινίας της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, της οποίας αποτέλεσε και πρόταση για τα Βραβεία Όσκαρ του 2023!

Η πιο γλυκιά εκδρομή στην Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο Πάρκο Μεγάλου Αλεξάνδρου με καλαθάκια γεμάτα σνακ, καρεκλάκια και καρό τραπεζομάντιλα, που θα δώσουν και φέτος το παρόν δυναμικά, κάνοντας αυτό το βράδυ αξέχαστο και πολύ νόστιμο. Λίγο πριν την αμετάκλητη επιστροφή μας στην καθημερινότητα της πόλης,.το Πικ Νικ Urban Festival δίνει το τελευταίο ραντεβού, στο χώρο της Νέας Παραλίας.στη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουμε ένα αξέχαστο βράδυ με χαμόγελα, μουσικές, κουβέντες και…χαλαρή διάθεση!

 

 

 

Πληροφορίες:

www.urbanpicnic.gr

Fb: Πικ Νικ Urban Fetsival 

Ημερομηνία: 1/10

Είσοδος: Ελεύθερη

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada