Home / Good Life  / Art & Culture  / Φόνισσα: Το επίσημο trailer καθηλώνει!

Φόνισσα: Το επίσημο trailer καθηλώνει!

Φόνισσα
Το επίσημο trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του έργου του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη κυκλοφόρησε. Η ταινία Φόνισσα δε χάνεται!

 

Μία συγκλονιστική κινηματογραφική μεταφορά ενός σπουδαίου έργου! Η Φόνισσα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη, με την πρεμιέρα της να έχει προγραμματιστεί για τις 30 Νοεμβρίου. Το σενάριο έχει επιμεληθεί η Κατερίνα Μπέη, ενώ τη σκηνοθεσία η Εύα Νάθενα. Πρωταγωνιστούν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Μαρία Πρωτόπαππα. Το cast συμπληρώνουν οι: Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, Στάθης Σταμουλακάτος, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Μαξούρη, Όλγα Δαμάνη, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλης Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσορτέκης, και Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

 

 

Η Χαδούλα ζει σε ένα νησί της Ελλάδας το 1900. Μία χήρα γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει σε μία πατριαρχική, αυστηρά ανδροκρατούμενη κοινωνία. Αποφασίζει να επαναστατήσει με έναν περίεργο τρόπο, ξεσπώντας στα μικρά κορίτσια αφαιρώντας τους τη ζωή. Σύντομα θα έρθει αντιμέτωπη με τον νόμο και ενώ βρίσκει καταφύγιο στη φύση και η θεωρεί ότι έπραξε σωστά ηθικά, το τραύμα δεν την αφήνει να ηρεμήσει. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση. Σύμφωνα με τη σκηνοθέτη, η μεταφορά στοχεύει στη συναισθηματική υπόσταση της πρωταγωνίστριας, πάντα βασισμένη στο λογοτεχνικό έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. 

 

Κεντρική φωτογραφία: Tanweer Productions Κεντρική φωτογραφία: Tanweer Productions

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.